یا میشه پر از خلأ و عقده های درونی یا برعکس خیلی خوب میشه و همه رو میخواد جبران کنه در آینده
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
هعی عزیزم خب شاید اخلاق اونو دیده بخاطر همین میخواد مثل اون نباشه وگرنه که نمیگفت اخلاق پدرش بد بوده ...
واقعا نمیدونم چیکار کنم کمتر کسی با اخلاقیات من سازگاره و مکملمه خواستگار هم تو این دوره و زمونه کمه ،قراره بره استخدام نیرو دریایی بشه درسش تموم بشه ، اما معلوم نیست قبول شه یا نه ،اما تو این دور زمونه پول حرف اول میزنه منی که خونه بابام آب تو دلم تکون نخورده برم مستاجری،از یه طرفم میگم همه همینن اولش ،واقعا موندم
مرسی عزیزم ،سطحمون متوسط رو به بالا دوتا خونه داریم ماشین و موتور و حقوق ثابت پدرم
پس ابدا اصلا با کسی که از خودت پایین تره ازدواج نکن اصلا
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨