2777
2789

عزیزم من هم اینستا داشتم وزندگیم دقیقا شده بود عین شما 

البته من کمتر استفاده میکردم 

بعدچندوقت هم افسرده شدم؛ هم چهرم بخاطر استفاده زیاد از گوشی خراب شده بود؛ هم وقت نداشتم برای انجام کارهام 

اینستارو حذف کردم وراحت شدم 

اکانتتو دی اکتیو کن

خب نمیتونم برش گردنم دیگه ؟

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکش کن عزیزمممم. من از همون اولشم نداشتمم و نخواهم داشت

والا من خودم داشتم از قصد اکسپلور خارجی میزدم که دشت و کوه بیاد اکسپلورم

همین می‌فهمه ایرانیم دوباره با ویدیو های بلایند دیت و عشق اجاره ای نابودم میکنههه

﴿🩵🐬﴾

من از حجم نتی ک اینستا میخوره جرعت ندارم برم شاید روزی یکبار کلا مگ چقدر نت میگیری

دو روز ی بار ۵ گیگ🥲🥲🥲

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
عزیزم من هم اینستا داشتم وزندگیم دقیقا شده بود عین شما البته من کمتر استفاده میکردم بعدچندوقت هم افس ...

دیگه وسوسه نشدی نصبش کنی؟

فایده داشته خواهرم برات؟ سود مالی؟ افزایش اعتماد به نفس اجتماعی؟ افزایش اطلاعات عمومی؟؟

نه بخدا نابودم کردهه

حساب و اینستاگرام و فیل تر و همه رو حذف کن،تو جمع دوستات برو،با خانواده بیشتر وقت بزار حتی اگه شده یه مدت گوشی رو بزار کنار سخته ولی مطمئن باش جواب میده

Mathematics teacher

یا خدا من ماهی پنج گیگ میگیرم ...خیلی پولداری دختر

بخدا مامانم همش دعوام میکنه 🥲🥲

حساب و اینستاگرام و فیل تر و همه رو حذف کن،تو جمع دوستات برو،با خانواده بیشتر وقت بزار حتی اگه شده ی ...

باعث شره حسابی تنبلم بشم

دیگه وسوسه نشدی نصبش کنی؟

چرا ولی واقعا هم راحت شدم هم به کارام میرسم 

هم چهرم بهتر شده 

وقتی مزایاشو میبینم خوشحالم که حذفش کردم 

هروقت هم وسوسه میشم خودمو سرگرم کاری میکنم