2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکش کن عزیزمممم. من از همون اولشم نداشتمم و نخواهم داشت

وسوسه میشم نصب کنم همش🤕

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
چی میخونی گلم؟منم لیسانس گرفتم انتخاب رشته کردم از مهر ترم اول ارشدم😍ولی الان چون درس ندارم صبح تا ...

معماری ام عزیزم

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
دقیقا حق حق من هم عین تو چه زندگی عنی شده والا فقط تر زده شده تو چهارتا از گوشی هامخوشبحال هرکس دور ...

چیکار کنیم🥲🥲🥲

چقد شبیه همدیگه ایم عزیزمبیا بغلم دوست خوبم

چیکار کنیمم🥲🥲🥲

حذفش. کن 

هر وقت توش غرق شدی حذفش کن

من همینکارو میکنم

شاید  دو روز حذفش کنم ولی بازم خوبه مغزم کمتر به فنا میره 

و فک میکنم همه گرفتارش هستیم

وقتی سر کارم خیلی حالم بهتره

وای از روزی ک تعطیله

سرم حالم بد میشه از خودم

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

وسوسه میشم نصب کنم همش🤕

فایده داشته خواهرم برات؟ سود مالی؟ افزایش اعتماد به نفس اجتماعی؟ افزایش اطلاعات عمومی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ترم تابستانی برمیداشتی

وقتی درس نمیخونم چه فایده