2777
2789

دیروز همکارم بنده خدا داشت با کارفرمام حرف میزد و گریه که فلان مشتری اومده بم فحش داده و گفته از طرف مغازه کناریمونه 

همکارم به کارفرمام گفت میدونمکار طرفه ( یعنی همون همسایه ) که به مشتری گفته بیاد منو اذیت کنه 

کارفرمام آرومش کرد و متوجهش کرد که داره توی ناراحتی اشتباه فکر میکنه 

دختره همش میگفت میرم ازش شکایت میکنه مشتری اومده بم گفته از این ور تا اون ور این خیابون چه زن چ مردش مورد دارن 

من دیر رسیدم به بحثش با مرده وگرنه حالشو میگرفتم 

خلاصه ، صدای همکارمو که رفته بود توی انبار حرف میزد یکی از خانم ها که توی محل کار میکنه شنید 

رفت به مغازه کناریمون گفت خانمه گفته از این ور تا اون ور همه مورد دارن و میرم شکایت میکنم 

عصر که اومدیم یکی از مغازه دارا هرچی از دهنش درومد به همکارم گفت و ما تازه فهمیدیم خانمه رفته چی گفته و دروغ گفته 

انقد متنفر شدم از خانمه 

جالبه خودش کارش عریضه نویسیه 

باید بدونه جرم نشر اکاذیب چیه

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

شما هم نفمیدین کی به کیه؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر این عریضه نویسای زن شیاد شدن .دوروز پیشم ما حکم جلب یکیشونو داشتیم به جرم کلاهبرداری بازداشتش ک ...

اصلا گرگه تو لباس میش

بگو بتوچه یارو داره چی میگه 

برا چی فالگوش می ایستی 

چرا نمیپرسی چی شده چرا سرت تو زندگی مردمه 

الان تعطیله تا شنبه 

ب کارفرمام زنگ زدم گفتم مردم چکار این دختر کردن بش گفتم بذار شنبه بشه خودم میرم سراغش 

آشغال بارداره بگو از خدا نمیترسی 

چقدر این عریضه نویسای زن شیاد شدن .دوروز پیشم ما حکم جلب یکیشونو داشتیم به جرم کلاهبرداری بازداشتش ک ...

با شما چکار کردن ؟

پولمونو بالا کشید عوضی حامله هم بود خیر سرش .

بیشرف شدن 

آدما رو میندازن به جون هم بتونن پول جمع کنن با عریضه نوشتن 

حروم خورا 

بش میگفتی خیر سرت حامله ای ، نمیترسی خدا سر بچه ات بلایی بیاره ؟

خدا لعنتشون کنه