2777
2789
عنوان

داد و بیداد همسرم بخاطر بچه

103 بازدید | 8 پست

در اتاقمون دستگیره نداشت بارها بسته میشد باز میکردیم اون روز دخترم رفت اتاق در بست باز نشد هرکاری کردم گوشیمم مونده بود اتاق با گوشی همسایه زنگ زدم همسرم اومد در باز کرد دخترم کل مدت گریه کرد شاید ۳۰ دیقه شد وقتی درو باز کرد کلی با من دعوا کرد چرا حواست نبوده خیلی شدید و با داد و بیداد .همش سرت تو گوشیه بهش گفتم گوشی تو اتاق بوده من آشپزخونه بودم

وظیفه خودش بوده اون درو درست کنه چون یبار گفته بود حواستون باشه ولی دقیقا چجوری باید حواسمون باشه. درو حتی ممکن بود باد بزنه بسته شه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبانی بوده اونم... به دل نگیر

آخه من واقعا تقصیری نداشتم.دارم ب این فکر میکنم خدایی نکرده یچیزی بشه ب بچه اون وقت میخواد چجوری رفتار کنه 

مگه من مادر بچه نیستم فقط خودش پدر درصورتی ک هیچ وقت نیست ک نگهش داره و ببینه چقد سخته نگه داشتن یچه

آخه من واقعا تقصیری نداشتم.دارم ب این فکر میکنم خدایی نکرده یچیزی بشه ب بچه اون وقت میخواد چجوری رفت ...

مردا عادتشونه به بقیه گیر میدن بابای منم هرچی میشه میندازه تقصیر بقیه

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

الانم انگار ن انگار مثلا خواست خودشو بزنه ب کوچه علی چپ دید من ناراحتم برگشته میگه تا کی میخوای ادامه بدی انگار چقد تلاش کرده از دلم دربیاره درصورتی ک هیچ کاری نکرده دریغ از ی عذرخواهی

نه تقصیر تو نبوده

تقصیر جفتتون بوده نباید همه رو سر تو خالی کنه

تو باید حواست می‌بود ولی اونم وظیفه‌ش رو انجام نداده

من بودم بعدا بهش می‌گفتم در رو درست کنه چون ممکن بود تو دستشویی باشی یا یه اتفاق یهویی بیافته 

.She's somebody , not some body.  

مطمئنا بخش زبادی تقصیر همسرتونه الانم بهش مدام بگو که در لاید درست شه منم این اتفاق افتاد برات باورت میشه تنها بودن همسرم ماموریت بود آخر شبم بود و من در کمال بیچارگی در رو شکستم و عین این فیلما پدت شدم وسط اتاق با گریه دستم هم شکست و مجبور شدبم کلا در رو عوض کنیم حتی جعبه ابزار و ... هم تو همون اتاق بود  

تما حالا تا در دسته شه یه حوله کوچیک رو تا کن و بنداز رو در جوری که بسته نشه در 

مطمئنا بخش زبادی تقصیر همسرتونه الانم بهش مدام بگو که در لاید درست شه منم این اتفاق افتاد برات باورت ...

دیگه اون قفل در کند از جاش ک درو باز کنه دیگه قفل نمیشه