2777
2789
عنوان

بچه بنظرتون قبول میکنه

155 بازدید | 14 پست

یه دختر هست تو شهرمون چهار ساله تو کار کیک و شیرنیه خودش تنهایی تو خونه اینا خیلی کارش خفنه خیلییی یعنی سفارش کیک عروسی و اینان داره ولی تا حالا ندیدم که هنرجو و اینا داشته باشه ۲۲ سالشه فک کنم تازه اموزشاشو تموم کرده بنظرتون بهش بگم بعنوان کار آموز برم پیشش قبول میکنه یعنی هم بهش کمک میشه یجورایی هم میتونی منو هنرجوی خودش تو پیج معرفی کنه تازه تو شهرمون جای خوبی برای اموزش کیک و اینام نیست من میشم نمونه کارش چیکار کنم قبول کنه چجوری بگم بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بزار جاش قطعا کار زیاد سرت ریختس و درآمد بهتر هم ترجیح میری بگو وقت خالی اینا داری پولم بهش ب ...

نه میخوام یه حالت کاراموزی باشه برم پیشش یاد بگیرم و کمکشم کنم وقتی مثلا از کارم مطمئن شد و نمونه کار براش بردم مثلا وقتی چنتا سفارش داره عادیاشو بده من براش درست کنم پولم نمیخوام صرفا جهت تجربه که سال بعد کنکور دادم استارت اینو بزنم

نه میخوام یه حالت کاراموزی باشه برم پیشش یاد بگیرم و کمکشم کنم وقتی مثلا از کارم مطمئن شد و نمونه کا ...

خب بهش بگو همینو و بگو علاقه داری

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒

یکم چیز نیست اینطوری خیلی مستقیمه دیگه

بستگی داره به نسبت و میزان دوستیتون .

اول ازش تعریف کن و از سختی کارش صحبت کن .بعد بگو تنهایی سختت نیست؟ دستیار چرا نمیاری؟ دوست داشته باشی من از خدامه در خدمتت باشم برای خودمم خوبه و ....

بستگی داره به نسبت و میزان دوستیتون .اول ازش تعریف کن و از سختی کارش صحبت کن .بعد بگو تنهایی سختت نی ...

عا راست میگیی اول فالوش کنم استوری هاشو رپیلای کنم تعریف کنم بعد میشه کم کم بحثشو باز کرد

عا راست میگیی اول فالوش کنم استوری هاشو رپیلای کنم تعریف کنم بعد میشه کم کم بحثشو باز کرد

اگه پیج داره و نسبتی ندارید بعید می‌دونم قبول کنه .باید خیلی رابطتو باهاش اوکی‌کنی .مطمئنا خیلی درخواست داشته 

اگه پیج داره و نسبتی ندارید بعید می‌دونم قبول کنه .باید خیلی رابطتو باهاش اوکی‌کنی .مطمئنا خیلی درخو ...

ببین کارش خیلی خوبه خب و برای سفارش خیلی درخواست داره  ولی فکر نمیکنم درخواستی بعنوان کارآموز یا هنرجو داشته باشه شایدم داشته باشه