2777
2789

خدایی نمیدونم تو مغز اینا گچ گذاشتن؟ فکر میکنن آیا؟؟؟‌

امروز همسرم داشت از خیابون رد میشد یه موتوری میلیمتری از کنارش رد شد یعنی خدا هواشو داشت وگرنه... 😭😭بهش فکر میکنم رسما دیوونه میشم

همسرم میگه دوتا پسر ۱۴ تا ۱۶ ساله بودن میگه به لحظه شکه شدم نفهمیدم از کجا اومدن چی شد کجا رفتن..

بقیه مغازه دارا هم میگفتن خدا خیلی دوستت داشته اتفاقی برات نیوفتاد😭

خانوما تروخدا اگه بچه این سنو سال دارید حواستون بهش باشه وسیله دستش ندید یا اگه کسیو میشناسید بهشون بگید با جون آدما بازی نکنن

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر بخیر گذشته 

من رفته بودم پیاده روی، یه پسر 10.. 11 ساله دیدم سوار ماشین شد مثل برق رفت 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چقدر ساده اییتو ایران تازه به پسرشون هم افتخار میکنن تو سن کم موتور سوار میشه این حرفا تو ایران جواب ...

سر همون توله هاشون بیاد بفهمن خطر یعنی چی😑😑

میخوان ماشین بدن به جهنم ولی امنیت مردمو به خطر میندازن

من که ازین به بعد اگه بچه پشت فرمون ببینم گزارش میدم فقط

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

یه بار با پدرم رفتم بیرون بعد پدرم گفت من می خوام یه چندتا وسیله بگیرم از این تأسیساتی ها منم چون محیط مردانه بود دم در مغازه موندم داشتم ویترین رو نگاه می کردم یه قدم اومدم عقب بعد برگشتم یه چیزی محکم خورد به شکم و پهلوها و زانوم و چادرم پیچیده شد بهش دیدم یه مرد مسن با موتور زد بهم حالم خیلی بد بود به زور چادرم رو از چرخش جدا کردم عین ماست نگام می‌کرد گفتم برو فقط اونم از خدا خواسته رفت 

یه بار با پدرم رفتم بیرون بعد پدرم گفت من می خوام یه چندتا وسیله بگیرم از این تأسیساتی ها منم چون مح ...

وای این بیشعورایی که تو پیاده رو موتور میرونن 

اینا تازه سنشون هم بالاس 

واقعا فرهنگ مردم خیلی پایینه

آره حق داری واقعا...معلوم نیست تو مغزشون چیه تازه افتخارم میکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖