2777
2789
بله

خب دیگ سه سال دیگ هست چون پایان ۷ بعدم موقعه وسط اقدامات ها دادگاهی تون خودش میاد میک کامل باخودتون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگید سن حضانت هر کووم چقدره؟

دختر ۹ پسر 15

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خرجتونو از کجا میارید

فقط و فقط غذا تهیه میکنه. از طریق یارانه. خونمونو داده اجاره، خودمون اومدیم یه خونه ارزونتر... تفاوت اجاره‌ها رو خرج میکنه

تا حالا واسه بچه‌ها یه لباس هم نخریده. خرج منم که هیچ. همش من دارم لباس و پول بقیه چیزها رو تامین میکنم.

تازه انتظار داره همون نون بخور نمیر رو هم من تهیه کنم

فرقی نداره در هر حال دارم فقط به خاطر اونا با پدرشون توی یه خونه زندگی میکنم که از محبت پدری محروم ن ...

تربیت شون فرق داره و تاثیر گذاشته زیر یک سقف بچه ها با پدر اشتباه به تربیت اشتباه رسیدن 

یعنی دخترم تا ۹ سالگی با باباشه، پسر تا ۱۵ سالگی با باباش؟

بله بعدش خودشون حق تعیین دارن چون از سن حضانت دراومدن

بله بعدش خودشون حق تعیین دارن چون از سن حضانت دراومدن

دختر ۹ ساله چطور انتخاب میکنه! دختر من همین الانم منو ترجیح میده. اما وقتی دو سال پیش باباش بود، قطعا شستشوی مغزیش میدند

من بودم میموندم.به هر حال من دربرابره اون بچه ها مسئولم.من به دنیاشون آوردم.باید از خود گذشتگی کنم.البته تا سن۹,۱۰سالگیشون چون دادگاه بهشون حق انتخاب میده.البته شمارو نمیشناسم و جای شما نیستم و نظره خودمو نسبت به این موضوع گفتم.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
تربیت شون فرق داره و تاثیر گذاشته زیر یک سقف بچه ها با پدر اشتباه به تربیت اشتباه رسیدن

الان ۸۰ درصد خانواده ها مشکلات دارن ، برای هر چیزی نمیشه رفت به سمت طلاق به این بهانه که تربیت بچه با دوتا دعوای پدر مادر مشکل دار میشه ، نه نبود یکی از والدین هم فشار روانی بالایی برای بچه ها داره ، همین که بگی بچه طلاق هزاران عواقب داره, مجوز طلاق فقط برای موارد حاد اعتیاد ، خرجی ندادن یا کتک زدن و بداخلاقی شدید ، همسر من اینا رو نداره

الان ۸۰ درصد خانواده ها مشکلات دارن ، برای هر چیزی نمیشه رفت به سمت طلاق به این بهانه که تربیت بچه ب ...

خرجی که نصف نیمه میده، فقط در حد غذای بخور نمیر

کتک هم میزنه. فحاشی و تحقیر و ... هم دائما

خرجی که نصف نیمه میده، فقط در حد غذای بخور نمیرکتک هم میزنه. فحاشی و تحقیر و ... هم دائما

بازم باید ببینی اوضاع بچه هات بعد طلاق بهتر میشه یا بدتر ؟ از کجا قراره خرجشون بیاد وقتی همین الانم شوهرت خرجی درست حسابی نمی‌ده ، اگه بره ازدواج مجدد کنه دیگه هیچی به بچه های شما نمی‌ده ، اگه خودت وضع مالیت خوبه باز طلاقت قابل درکه وگرنه به امید نفقه دو تومنی و مهریه طلاق معنی نمی‌ده ، تو که میخوای طلاق بگیری باید بتونی برای بچه هات شرایط مالی خوبی فراهم کنی که درد بی پدری تسکین بدی حداقل 

بازم باید ببینی اوضاع بچه هات بعد طلاق بهتر میشه یا بدتر ؟ از کجا قراره خرجشون بیاد وقتی همین الانم ...

یه درامد مختصری دارم. اما پس‌انداز هیچی. مشاور بهم گفت تو این زندگی نمون

یه درامد مختصری دارم. اما پس‌انداز هیچی. مشاور بهم گفت تو این زندگی نمون

برای خودت گفته دیگه 

منم اگه بچه نداشتی میگفتم نمون 

ولی باید ببینی وضع روانی بچه هات هم بهتر میشه یا میخوای دوتا آدم افسرده و داغون تحویل بدی 

اگه با آرامش شما اخلاق شوهرت کمی بهتر میشه حتی اگه  با دارو بشه اخلاقش رو بهتر کرد بدون اینکه خودش بفهمه هم میشه یه کم دارو بهش بدی که از حالت پرخاشگری خارج بشه 

بهتره بالای سر بچه ها باشید دو تایی، اما اگه هیچ جوره قابل تحمل نیست حضانت بچه ها رو بگیر دیگه کامل ، چرا میخوای خودت تنهایی فرار کنی در حالی که بچه هات اسیر آتیش هستن، یا باهاشون بمون بسوز یا اول اونا رو نجات بده بعد خودتو 

شوهر منم همیشه عصبیه همیشه 

هیچ وقت اعصاب نداره 

تا دهنم رو باز کنم حرف معمولی بزنم میگه غر نزن 

مردم کلا به خاطر مشکلات تحملشون کم شده