2777
2789
عنوان

مهبد و ترانه عشق ابدی

1135 بازدید | 14 پست

رفتار مهبد با ترانه خیلی قشنگه

همه دخترا لیاقتشون اینه که یه نفر مثل مهبد اینجوری ازشون مراقبت کنه و کنارشون باشه

پس اگه تو رابطه سمی هستید که این حس بهتون دست نمیده همین امروز بهش پایان بدید

البته نصف حرفای مهبد صدای قورباغه هستو سانسور میشه😂😂

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست!!

عشق ابدی

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

چقدر دلم شخصی مثل مهبد و خواست چقدر هواش و دارههههه

وای یکی بیاد به پارتنر من یکم حمایت گر بودن و یا بده😂💔

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

وای وای وای🥴چقد بقیه سم و حسودنننن....

دیشب ک داشت فیلم پخش میشد که فک کردن واقعا مهبد ب نگار پیشنهاد داده هیچکی ناراحت نشد!خوشحالم شدن! مخصوصا اون پیکسی پیکمی که همش پوزخند میزد ولی نگار و ترانه خوب جوابشو دادن و قهوه ایش کردن

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

بازیه بخاطر پول 

ترانه نامزذ داشته 

پسره هم دوس دختر روس 

اما خب وسط ضبط برنامه ترانه ب  نامزدش میگه گ من دیگه نمیخوامت 

لعد تموم شدن برنامه هم ب نامزذص بر میگردهه 

و بهش میگخ برای حاشیه بایذ با مهبد ویدئو بگیرم 

هفنه ای پونصد دلار هم ب اونا ک برنده نشدن پول داده شرکت سازنده 

جوری ک نامزد ترانه میگفت همش فیلمه انگار بخاطر پووول

کاربری از آذر ماه دست منه 

شبکه چنده!! ماهواره ست!!

نه تو یوتیوب سرچ کن عشق ابدی میاره

اره از بس بد دهنه همه فوشا سانسور میشه

دقیقااا