2777
2789

یه روز میگم نه بابا دختر خوبیه یه روز میگم نه این خوبی منو نمیخواد خداشاهده همش استرس به خاطر همین دختر عموم برای اولین بار با پسر عمه پارتنرش رفتم توی رابطه پسره کلی نابودم کرد و خودم رهاش کردم ۱ سال میگذره الان دختر عموم به خاطر اینکه نامزدش بهش بی محلی میکنه ۴ رور یکبار جوابشو میده شاید باورتون نشه با یه اکانت فیک به اسم من میره به پسره پیام میده🙂و پسره بار آخر توی چت اکانت فیک گفته بود چقدر فضولی بابا خوب شد با پسر عمم کات کردی نیومدی توی خانوادمون آبرومونو ببری 

در صورتی که من روحمم خبر نداشته حالم خیلی خیلی بده،من همچین شخصیت فضول و دخالتگری اصلا ندارم،الان متوجه شدم بالای ۳.۴ بار به اسم من رفته فضولی 

یا با همون پسره فامیل پارتنرش پیام میده به بهانه اینکه آمار طرفشو بگیره بحث منو میاره وسط 

بنظرتون چطور رفتار کنم باهاش؟؟اوایل فکر میکردم رفیقمه خیلی خوبه ولی الان پشیمونم مثل سگگگگ

شات گرفتم از پیاماش ک اگر دردسری چیزی شد نشون پسره بدم بگم خودش بوده من روحم خبر نداشته

🫧🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم منتظر اتفاق نباش 

اسکرین هارو برای اون یارو بفرست بگو اونی که بهت پیام میده من نیستم و به اسم من به شما پیام میده که آمار دربیاره

وقتی سکوت میکنی ینی توام با کاراش موافقی و وقتی اتفاقی بیفته میگن تو که میدونستی چرا نگفتی

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
دختر عموی عفریته ندیدیم ک دیدیم😆😆😆

بعد واقعا رفتاراشم طوریه که همش میگم نه بابا دختر خوبیه دوسم داره دارم ازش فرار میکنم فقط دیگه،حیف یه جریانی رو از من میدونه ممکنه برام دردسر بشه وگرنه شرفشو پیش پسره می‌بردم 

بهش گفتم شات ها رو نشون نامزدت میدم گفت نکن این کارو من بهش النگو دادم پول نیاز داشته گفتم میخواستی ندی من اجبارا کردم ولی کلی قسمم داد اینکارو نکردم

🫧🤍

بنظرم منتظر اتفاق نباش اسکرین هارو برای اون یارو بفرست بگو اونی که بهت پیام میده من نیستم و به اسم م ...

بار آخر باهاش بحث کردم حالم ازش بهم خورد کلی فحش دادم بهش 

و الان ۲ روزه پیام دادم ج نمیده بهش پیام دادم خیلی مشکوکی نکنه داری آمار کارای منو به کسی که قبلا توی رابطه بودم باهاش میدی 

چون با هم آنلاین میشن و آف میشن مشکوکه خیلی

🫧🤍

بعد واقعا رفتاراشم طوریه که همش میگم نه بابا دختر خوبیه دوسم داره دارم ازش فرار میکنم فقط دیگه،حیف ی ...

ارتباطتو باهاش کمتر کن

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

الان کی به کی پول داد؟

دختر عموم به کسی که فکر میکنه دوستش داره ولی ۴ روز یکبار جوابشو میده دو تا النگو ک ارزشش ۷۰ میلیونه داده پسره ۵ ماهه هی میگه میدم میدم و نداده گفتم شات ها رو نشون پسره میدم کلی قسم داد که نکن لج میکنه پولمو نمیده هوف

🫧🤍