2777
2789
عنوان

تکنیک قانون جذب

305 بازدید | 47 پست

میشه  هرکدوم تون ک کامل راجب بالا رفتن ارتعاشات وفرکانس فرستادن به کائنات وجذب آرزوها  و پاکسازی  چاکراها اگه اطلاعاتی  داره مختصر  توضیح بدع چون  خیلی راجبش شنیدم وخیلیا با این  روش ها بع ارزوها وهدفاشون رسیدن  مثلا  روزانه  درکنار شکرگزاری ونوشتن ارزوها و  گفتن عبارتت تاکیدی دیگ چکارهای دیگ ای باید کرد!؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزایی که میگی اگه اتفاق میفتاد خوب بود ولی قرار نیست دربارش فکر یا تلاش کنی رو تو یه دفتر بنویس،بعدا برو بخون میبینی اتفاق افتادن و تیک میخورن😂ولی باید رها کنی کلادیادت بره

۱۳ دلیل برای اینکه........

اولين نكته كه بايد بدونيم راجب اينه كه ضمير ناخوداگاه چيه و چرا برامون هرچي بخوايم جذب ميكنه؟ ضمير ناخوداگاه بخش عمقي مغزه همون بخشي كه اعمال بدن و كنترل ميكنه مثل وقتي كه خوابيم اما همچنان نفس ميكشيم يا يكي بهمون نگاه ميكنه حتي اگه پشتمون باشه متوجه ميشيم ضمير ناخوداگاه در واقع همون بخشيه كه مارو به خدا متصل ميكنه( همون بخشي كه ميگن خدا از روحش در ما دمبده) و ساز و كارش با يه چيزه كلمات 

.خواسته ای که داری در جهتش خودت باید تلاش کنی زمان در نظر بگیری تو رو به اون چه که میخوای میرسونه

ممن خودم برای ازمونی دارم امادع میشم تا حدودی هم خوندم و خیلی  برام مهمم ک قبول شم  یعنی مهم برام حتما کار  پیدا کنم   درراستاشم دارم تلاش میکنم

يعني كلا بايد كلمات راهبردي و مثبت در راستاي هدفت خصوصا پونزده دقيقه قبل و بعد خواب بياري و مهم ترش اينه كه به اونها باور داشته باشي و روزي پنج دقيقه بدون حتي ذره اي شك كه ميشه يا نه خودت و تصور كني كه به هدفت رسيدي چون بدن و ضمير ناخوداگاهت تورو در اون راه قرار ميدن ضمير ناخوداگاه به قدري قدرتمنده كه ميتونه سرطان ها رو درمان كنه و ..... براي اطلاعات كامل تر كتاب فيزيكي ماوراي طبيعي شدن و كتاب ذهن ناخوداگاه ورژن صوتي تو كتابراه و پيشنهاد ميكنم بهتون