2777
2789

سلام من زیاد خونشون نمیرم سر خیلی از مسائلی که از اول داشتم نهایت سالی یک یا دوبار اونم مناسبتی کلا پدرشوهرم خوشش نمیاد که میرم اونجا منم چون دل خوشی ازشون ندارم شکایتی ندارم و با کمال میل نمیرم ولی مادرشوعر و خواهرشوهر کوچیکم گاهی برا دیدن بچه ها میان یعنب هفته ای یک بار

میترسم برای دیدارم از بهشت به جهنم آید...مادر است دیگر!!!

و هربارم میان تاکید میکنن اومدیم بچه هارو با داداشمون ببینیم و بازززز هم این قضیه برام مهم نبست چون منم دل تنگی براشون ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی مادرشوهره هربار میاد با حرفاش میخواد کاری کنه من از کوره در برم مثلا میگه پسرت خوشگله به عمممممش رفته دخترت نازه به عمشششش رفته خلاصه هرچی خوبه میگه به عمش رفته

نذار زیاد بیان

بهونه بیار نیستی یا خونه مادرتی

جدی میگم

الان من باردارم

تو این ۷ ماه بارداری ک زجر کشیدم خیلی هاشون اصلا حالی نپرسیدن ازم ی زنگ نزدن بعد میدونم بچه بدنیا بیاد برا خودشیرینی میان ک میخوام نیان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

که اخربن بار که اومد تصمیم گرفتم دیگه این بار جوابشو بدم داشت میگفت چقدر بچت لجبازه معلوم نبست به کی رفته منم گفتم به عممممممش دیگه🤣

نذار زیاد بیانبهونه بیار نیستی یا خونه مادرتیجدی میگمالان من باردارمتو این ۷ ماه بارداری ک زجر کشیدم ...

منم از خدامه نیان ولی زیاد قضیه تکراد بشه شوهرم ازم ناراحت میشه

منم از خدامه نیان ولی زیاد قضیه تکراد بشه شوهرم ازم ناراحت میشه

خلاصه تحویلشون نگیر 

خیلی هم ب شوهرت رو نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس