2777
2789
عنوان

عکسهای گل لیلیوم قشنگم و دلمه برگ مو 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 40 پست
سلام به روی ماهت عزیزم چه خوب که هستی وای کاش نزدیکم بودی میومدی با هم دلمه میخوردیم دوست مهربونم مم ...

فداي تو بشم خيلي  محبت داري🌺🌺❤️🫂 خودت خوبي نازنين،  قربوون  محبتت😍😍 نوووش جانت عزيزم، 😘🌺 من خيييلي خييلي كم ميام سایت  اونم به عشق شما و جند نفر كه دلم تنك ميشه و انرزی  خوب و تابيك هاي بر از حس زندگیتون  حال دل آدم رو واقعاا خوب ميكنه، انشالله همیشه حال خودت ووعزبزات  نسترن جان هميييشه عااالي باشه🥰🫂🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هجده ساله اینجام ، ازشون بدی ندیدم البته مثل همه جا خوب و‌بد داره ولی من واقعا بدی ندیدم ازشون

نسترن جون اصالتا مال کدوم شهرای ایرانی؟

نمیایی وطن؟

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

نسترن جون اصالتا مال کدوم شهرای ایرانی؟نمیایی وطن؟

سلام دوست قشنگم ، مادربزرگ مادری اهل ساری بودند ، بقیه تهران 

برنامه دارم سال دیگه برای تعطیلات عید پاک بیام اگه خدا بخواد 🙏

سلام دوست قشنگم ، مادربزرگ مادری اهل ساری بودند ، بقیه تهران برنامه دارم سال دیگه برای تعطیلات عید پ ...

انشالله که بتونید ی سفر بیاید وطن حال وهوایی عوض کنید.اقوام را ببینید

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

عزیز دلم ، دیگه برای دو هفته سفر وقتی نمیمونه

امیدوارم سالم و سلامت بیای و خوش بگذره بهت 😍خوب یه پروفسور بلژیکی آرامگاهش نزدیک خونه ماست مامانم حالش بهتر شد می رم عکس می گیرم نشون میدم سال 1348 فوت شدن