2777
2789
عنوان

فرهنگیان🚫🚫حق الناس🚫🚫🚫

840 بازدید | 79 پست

سلام

درسال گذشته شاهد افراد زیادی بودیم ک بدون علاقه صرفا تحت تأثیر خانواده انتخاب رشته فرهنگیان رو انجام دادن و از قضا مصاحبه هم دعوت شدن و نرفتن یا حتی در نهایت قبول کامل شدن و انصراف دادن 

شمایی که هدفت فرهنگیان نیست و عشقی داری انتخاب میکنی و میخوای بعد قبولی انصراف بدی

یا همینطور انتخاب میکنی و مصاحبه نمیری 

شاید خودت متوجه نشی ولی حق الناس بزرگی گردنت میاری🚫🚫🚫🚫🚫،چرا که ممکنه عزیز دیگه ای با اختلاف تراز یکم کم با شما مصاحبه دعوت نشه یا قبول نشه🛑🛑🛑🛑

پس این لطف رو در حق دیگری و خودتون بکنید که اگر واقعا فرهنگیان هدفتونه و بهش علاقه دارید انتخابش کنید😊😊 چون سنجش واقعا بعدا برای بقیه دخیره تایین نمیکنه!!!!

پ.ن:لطفا درصورت امکان این پیام رو منتشر کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز این حق انتخاب بهشون داده شده حالا په بخوان انصراف بدن چه بمونن ب من و شما مربوط نیست

درضمن شما حق الناس بودن یا نبودن رو تعیین نمیکنه

چون خودع سنجش این اختیار رو داده بهشون!

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

جدی پس ظرفیت باقی مونده چجوری پر میشه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

آیا میدوستی مردادم انتخاب رشته فرهنگیان هست براکسایی که قبول نشدن و مجازنبودن و کسایی که شهید رجایی میخوان!

وقتی به قول تو کسایی که نمیرن 

جاشون مردادپرمیشه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

من خودم خیلیارو میشناسم ک از خداشونه ک رفتن فرهنگیان و عاشقشن ولی جلو بقیه کلی فس فس میکنن ک وای سخته گندش بزنن کاش نمیرفتم پس به چهارتا حرفشون ک دوس نداریم توجه نکنین خیلیا عاشقشن

البته ک حرف شما درسته ن فقط فرهنگیان همه ی رشته های مطرح وقتی کسی از روی بی علاقگی ی صندلی رو اشغال میکنه حق الناس اون عزیزی ک ب سختی تلاش کرد و نرسید و آه کشید دنبالشه

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

خب اگر اینا انصراف بدن و نرن افراد ذخیره رو دعوت میکنن

خداییش شرایط اونجا خیلی سختگیرانه است چه از نظر عقیدتی سیاسی چه رفتاری و برخوردی!!! چادر اجباریه! همه رو تبدیل ب کلاغ سیاه میکنن! وقتی تعطیل میشن میان تو خیابون، خیابون سیاه پوش میشه! اخه چرا اجبار! اجبار ب همه چی دارن! از ارتش بدتره! گناه دارن انقدر اجبار و فشار رو بخوان تحمل کنن واسه شغلی ک کمترین حقوق رو داره و ارزش اجتماعیش هم سالهاست در نظر عموم جامعه متاسفانه خیلی اومده پایین.