2777
2789

خانما من تو هفته ۲۳ بارداریم، تازه یه‌کوچولو شکم دروردم، جوری که کسی ندونه نمیفهمه باردارم و با لباس اصلا معلوم نیست.

از بس همه بهم گفتن من نگران شدم اما هم وزن بچه تو سونو خوب بود، هم دکترم گفت چون قدت بلنده و بچه رفته تو پهلو کلا شکم درنمیاری خیلی.

حالا تو یه جشنی بودیم شنیدم خانما دارن حرف میزنن یکی‌شون میگفت معلومه بچه فلانی (من) ریزه، چون اصلا شکم نداره:/

بیشتر از اینکه ناراحت بشم تعجب کردم! واقعا چجوری دلشون میاد و اصلا چیش به اونا!!

من دوست داشتم شکمم بزرگ بشه خودم، اما مگر دست خودمه؟

واقعا مادر باید یه گوشش در باشه یه گوشش دروازه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا شکم بزرگ نشه بهتره من دوتا بچه اوردم شکمم کوچیک بود این باعث شد بعدش راحت جمع شه و اندامم بهم‌نریخت

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اتفاقا خانم های خیلی تپل با شکم های خیلی  بزرگ و اصافه وزن زیاد  بیشتر احتمال داره بچه کم وزن دنیا بیارن مسیر فیزیولوژیک هم داره حال تایپشو ندارم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم چه حساسی چیزی نگفتند که بخوای ناراحت بشی

منم ناراحت نشدم از حرفشون، خصوصا چون از سلامت بچه مطمئن بودم، فقط تعجب کردم که انقدر راحت درمورد بقیه حرف میزنن

واسه خیلی مسائل بارداری دوم رو تا لحظه آخر مخفی کردم از همه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم چون قدم کوتاهه شکمم زده بود جلو میگفتن شبیه پنگوئن شده انقدر میخوره اینطوری شده تهش دخترش دو سه ...

ماشالا خدا حفظش کنه🥰❤️

خیلی خوشگله که شکم بزرگ بشه🥹