2777
2789

خودم چ دخترم خیلی تو خونه حوصلمون سر میره

دلم می خواد ی حیوون داشته باشیم

دخترم میگه سگ یا گربه خیلی خوبه

ولی سگ و خیلی هزینه داره و نگهداریش هم بسیار سخته

میخوام ی خرگوش بیارم

به نظرتون خوبه

به نحس بودن هم اعتقاد ندارم ، به نظرم این حیوون ها همه بی گناه و بی آزار و مظلوم هستن و هیچکدوم هیچ گونه نحسی ندارن.همه حیوون خدا هستن 

با دستشوییش هم مشکل زیادی ندارم،تمیز میکنم و دارو های مخصوصی که باعث میشه دستشوییشون بو نده میگیرم

دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑

خرگوش که نه

باز همون سگ یا گربه بهتره 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرگوش و گربه خوبه همینطور طوطی یا عروس هلندی و مرغ عشق

ولی سگ توی خونه اصلا

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

به نظرم به جاش واسه خودتون هدف بزارید و تلاش کنید وقتی تو جوونی از بیکاری حوصلتون سر میره قطعا یه خورده سنتون بره بالا افسردگی میگیرید

یا اگر شرایط مالی و روحی و خانوادگیشو دارید بچه دار بشید

اگه بچتون کوچیکه و درکی از حیوون نداره لطفاً نخرید چون بچه های کوچک درکی‌از حیوون ندارن و آزار میدن حیوان هارو

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

حاضری یه گوسفند بیاری ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

به نظرم به جاش واسه خودتون هدف بزارید و تلاش کنید وقتی تو جوونی از بیکاری حوصلتون سر میره قطعا یه خو ...

بیشتر دخترم حوصلش سر میره

بوه که یه دونه دارم واقعا دیگه توانش ندارم

من الان دارم دیگه میبینم انگار ک زندانی حساب میشه همش دوست داره تو باغ و باغچه باشه و خاک بازی کنه

نمیدونم چیکارش کنم باز دوست داری بخر ولی حتما نر بخر چون ماده کثیف کاری داره و پری میشه

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

اگه بچتون کوچیکه و درکی از حیوون نداره لطفاً نخرید چون بچه های کوچک درکی‌از حیوون ندارن و آزار میدن ...

نه دخترم ۱۱ سال و نیمشه

اگه بچتون کوچیکه و درکی از حیوون نداره لطفاً نخرید چون بچه های کوچک درکی‌از حیوون ندارن و آزار میدن ...

دخترم دوسال و نیمه گربه داداشش رو اینقدر دوست داره الان به زور پیش خودش خوابوندتش 

گربه خوبه 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

حیوانات جاشون توی طبیعت هست

مرغ و خروس که بهتره تخم مرغ محلی میده بهتون

گاو و گوسفند هم شیر میده

سگ و گربه چرا خواهر خوبم

برین کلاس قرآن ثبت نام کنین هم خودتون هم گل دخترتون 

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

خودم عااااااشق حیوونام اما 

1-جای حیوون توی طبیعت و فضای بازه نه خونه و آپارتمان و قفس

2- نگهداری حیوون خیلی سخته، تغذیه اش، بیماری، حادثه و غیره 

3- آلودگی و انگل و غیره

4- وابستگی شدید میاره و اگه اتفاقی براش بیافته آدم و بخصوص بچه ها داغون میشن. 

5 - اگه خواستید برید مسافرت، مهمونی و... باید با خودتون ببریدش و دردسر داره. 

6_خرگوش اگه توی خونه رها باشه سیم ها و وسايل مقوایی، چوبی و حتی پلاستیکی را می جوه. 

7- خرگوش ماده پریود میشه و کثیفی داره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دخترتون هم کلاس بنویسید و مهارت های مختلف و بهش یاد بدید که بتونه توی آینده موفق باشه 

وفتی سرش گرم باشه و مشغول، دیگه حوصلشم سر نمیره

حیوون داشتن واقعا به این راحتی ها نیست هزار و یک دردسر داره