2777
2789
عنوان

چرا انقدر هول بچه داداشمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 99 پست
چاره چیه؟میگین داخل همین رشته پیشرفت کنم ؟چند سال عمومی بودین؟

خب اگه میتونی درس بخونی که بخون بیا یه رشته بهتر 

اگه میتونی مهاجرت کن ولی خیلی‌ سخت میشه تو رشته ای که هستی پیشرفت کرد ولی غیر ممکن نیست 

من یه سال عمومی بودم که طرح عمومیمو رفتم 

چاره چیه؟میگین داخل همین رشته پیشرفت کنم ؟چند سال عمومی بودین؟

ولی خب ببین میتونی یه مهارت مثل برنامه نویسی یاد بگیری یا نه 

من یکی از دوستای دوران دبیرستانم کنکور قبول نشد رفت پیام نور کامپیوتر خوند نمیگه به خودش من کند زدم فلان کردم الان داره بازی درست میکنه و به یکی از معروفترینا تو این رشته تبدیل شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب ببین میتونی یه مهارت مثل برنامه نویسی یاد بگیری یا نه من یکی از دوستای دوران دبیرستانم کنکور ...

و فوق‌العاده موفق تر از من هست اصلاً قابل مقایسه با من نیست 

مهم اینه که بری دنبال چیزی که بهش علاقه داری و خیلی‌ سرش انرژی بذاری 

من دو ساله سرکارم اموزش ابتدایینمیشه استخدامی شرکت کنم یا بمونم پشت کنکور

ببین شاید بتونی خیلی‌ موفق بشی و آموزشگاه خصوصی اینا بزنی ولی با خودت خیلی‌ قشنگ بشین فکر کن که اصلاً میتونی کنکوری بشی استرسشو بکشی 

خیلی‌ بستگی داره به خودت کامل با خودت رو راست باش کاری نکن که ۵ سال دیگه بگی مسیرم اشتباه بود 

شما از رشتتون راضی هستین؟خیلیااطرافم میگن پزشکی دارو دیگه مثل قبل نیست

من صد بار دیگم برگردم همینو ادامه میدم چون هر ثانیه ازش لذت بردم بهش علاقه داشتم 

ولی آره واقعاً با افزایش ظرفیتایی که دادن اوضاعش تا چند سال دیگه خراب میشه 

ولی خب مهم اینه که شما بهترین کار ممکنو واسه بیمارتون انجام بدید و با تمام وجود و تمرکز کارتونو واسه بیمار انجام بدید 

شاید باورت نشه ولی 

من صد بار دیگم برگردم همینو ادامه میدم چون هر ثانیه ازش لذت بردم بهش علاقه داشتم ولی آره واقعاً با ا ...

خیلی از چشم پزشکا هستن بعد از اینکه دستگاه درجه چشمو تعیین کرد اصلاً دیگه توجه نمیکنن و دیگه رو چشم بیمار امتحان نمیکنن چون ممکنه بیمار چشمش بتونه درجه کمتر قبول کنه و حتماً باید چک بشه که مثلاً زمین بالا نیومده باشه یا حس اختلاف ارتفاع نکنه با حالت عادیش که اینا توی بلند مدت اثر خودشونو می‌ذارن و مثلاً اگه قراره ده یا ۱۵ سال دیگه یه عملیو انجام بده مریض تبدیلش میکنن به ۴ سال 

بعضی از چشم پزشکا هستن با اینکه قرنیه خیلی‌ نازکه ولی بازم لیزیک انجام میدن یا ۴ سال دیگه باید عمل آب مروارید انجام بده ولی همین الان انجامش میده 

اگه با وجدان کارتو انجام بدی قطعاً هیچ وقت جات با کسی ور نمیشه 

چقدر بی ادبی کسی در مورد بچه داداشش این اصطلاح زشتو به کار نمیبره ها

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔