2777
2789
عنوان

چرا انقدر هول بچه داداشمم

1730 بازدید | 99 پست

بچه‌ها یه روز نبینمش دیگه میخوام بمیرمزندگی تموم میشه از وقتی اومده کل زندگیم عوض شده قبلاً درسای خودمو میخوندم الان به جای اونا فقط دارم پاس می‌کنم به جای این کتابا دارم کتابی که ۱۲۰۰ صفحس ترجمم نشده رو درباره کودکان زیر ۴ سال میخونم که چجوری باید باهاشون رفتار بشه چجوری استعداداشون پیدا بشه ...

سنمم کم نیست ۲۷ سالمه هنوز ازدواجم نکردم داداشمو مامان بابامم هر روز بم غر میزنن چه وضعشه رزیدنتیت تموم شد دیگه باید بری انقدر خواستگار رد نکن 

ولی خو من اگه ازدواج کنم که از این بچه دور میشم 

کلا فکر و ذکرم این بچس همش دارم عکساشو میبینم بعضی موقع ها شیفتای شب دوستامو وایمیسم تا صبح برم پیش این بچه بازی کنم 

ولی زن داداشم خیلی‌ از اوضاع راضیه اگه نبود الان داداشم صد باره برده بودم سر سفره عقد خداروشکر یکم داداشمو کنترل میکنه 

ای جاااان😍

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش ریده میشه تو رابطتون این حد از وابستگی خوب نیست البته ببخشینا به خانم دکتر بر نخوره خدایی نکرده

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

این وابسته بودن زیادش واقعا خوب نیست

ببین عین معتادا شدم که ویس عمه گفتنشو نشنوم حتی تو روند کارمم تأثیر میذاره 

منی که دوران دبستان بعد تیزهوشان بعد دانشگاه و حتی سال یک رزیدنتی رنک ۱ بودم الان فقط دارم رد می‌کنم 

اصلاً خدایا چرا اینطوری شدم 

ببین اصلاً از وقتی عمه گفتناش شروع شده دیگه نمیتونم انگار معتاد عمه گفتناش شدم قبل از اینکه بگه ماما ...

چی بگم والابچه دوست داشتنیه ولی حتی خود مادرم خوب نیست انقد به بچش وابسته باشه شماهم زندگی خودتو باید داشته باشی فک نکن که داداشت بده و زنش خوبه اون صلاحتو میخواد 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

آخرش ریده میشه تو رابطتون این حد از وابستگی خوب نیست البته ببخشینا به خانم دکتر بر نخوره خدایی نکرده

نه همراه مریضا بیشتر بارمون میکنن این حرفا واسه دکترا دیگه عادی شده 

ولی چکار کنم اه مامان بابا و داداشم هر روز غر میزنن داداشمم میگه دیگه نمیارمش اصلاً میدونمم که دیگه فوقش بتونم دوسال دیگه مجرد بمونم دیگه بعدش هر جور شده دادنم رفته