عین یه دختری ام که از شوهرش خسته میشه میره خونه باباش:)
بچه ها من خیلی خستمع چهار سال از عمرمو گذاشتم از همه زودتر شروع کردم برا کنکور خوندن اصلا کم نذاشتم از تفریحم از همه چیم زدم اصولی درس خوندم منبعی تو بازار نیست من تست و نمونه سوال هاشو حل نکرده باشم کاری نبوده که نکرده باشم همه خدا درس خوندم ولی الان:) اردیبهشت گندددد زدم اصلا درصدام نه اندازه تلاشم بود نه اون چیزی بود که فکرشو میکردم من خراب کردم آبیاری دریا هم قبول نمیشم لطفاً نپرسین چقدر زدی فقط اینو بدونین گند زدم
درسته دارم برا تیر میخونم و درستش میکنم ولی بچه ها نمیشه منطقی فک کنیم دیگه وقتی تو این چهار سال نشد تو این ۲۲روژ میشه ؟کعلومه که نه
فامیل خانواده مشاور همه فک میکنن قبول میشم دیروز تو یه چنلی یکی همه درصداش بالای۸۵بود همه زیرظ نوشته بودن کارنامه نازنینه:))) تو خونه همه دارن دنبال چمدون اینا میگردن من مهر برم خوابگاه تو فامیل همه میگن امسال نازنین میره
مدرسه منتظر شیرینی ازمه مشاورم منتظر رتبه زیر۱۰۰۰ دوستام منتظر رتبه ۲۰۰ان ازم بعد من
بچه ها بار خیلی سنگینیه من نمیتونم تحملش کنم چجوری بگم نشد؟ چجوری بگم نمیشه؟ چند بار تو خونه دهن وا کردم که شاید قبول نشم زودی همشون گفتن بابا قبول مبشی ما مطمئنیم حق هم دارند من همیشه تو اتاق بودم به قرآن صدمو گذاشتم من
مامانم دیروز داشت میگفت آره من دیدم دخترم از تفریح و رفیق و خواب و خانواده و حتی غذا و نوشیدنی گذشته و خونده مگه میشه نشه مگه مملکت بی قانونه نشه
من خیلی خستمع چرا خدا منو نمیکشه؟ دارم بازم با این حال میخونم کنار نهایی هم من استراحت نکردم شبا تا صبح نهایی خوندم بعد امتحان یه کوچولو خوابیدم و تا شب تستی خوندم و تا شیمی من یدور دیگه کنکوری تموم میکنم چون اشتباه اصلیم سر آخرا بود که مرور نداشتم و میخوام اون دو هفته آخر رو مرور کنم ولی خستمه خیلی خستمع خدایا تورو به چی قسمت بدم