2777
2789

تو آنومالی به من گفت تو بطن چپ قلبش یه فوکوس اکوژن هست

ولی چون همه فاکتوراش سالمه نگران کننده نیس و ممکنه پزشک برای ۱ماه بعد سونو مجدد بخاد .اما من میترسم و میگم برم اکو ،کسی جنینش این مشکل رو داشته.

الان ۱۹هفتم و دکترم سشنبه میاد مطب،بنطرتون دیرنمیشه؟؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تو قلب جنینم بود تو هفته ۲۳ یه اکو قلب جنین دادم خیلی کوچیکه شده بود خداروشکر نگران نباش

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
منم تو قلب جنینم بود تو هفته ۲۳ یه اکو قلب جنین دادم خیلی کوچیکه شده بود خداروشکر نگران نباش

الان بچتون خوبه ؟؟

نیازه بعد اکو هی مجدد چک بشه ؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بچتون خوبه ؟؟نیازه بعد اکو هی مجدد چک بشه ؟؟

آره خوبه الآنم داره شیر می خوره چون بقیه فاکتورهای سالمه مهم نیست اصلا من خودم تو هفته ۱۳ سلفری داده بودم اما بازم نگران بودم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
آره خوبه الآنم داره شیر می خوره چون بقیه فاکتورهای سالمه مهم نیست اصلا من خودم تو هفته ۱۳ سلفری داده ...

خداروشکر 

خدا ببخشه بهت 🩷💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر خدا ببخشه بهت 🩷💜

ممنون گلم نگران نباش عزیزم تو هفته ۲۲ یه اکو میدی میگه از بین رفته یا کوچیکه شده دیگه نیازی هم به اکو مجدد نیست