2777
2789
حتما از مهر میرم

حالا اگه مهر هم نشد بهمن هم اشکال نداره 

ولی اگه مهر رشته‌ای که میخواستی و دانشگاهه بود نذار بهمن همون مهر برو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مطمئنی نیستی میخوای پشت کنکور بمونی یا نه

رشته‌هایی که نمیخوای و دانشگاهی که نمیخوای ممکنه بعد پشیمون بشی رو نزن چون معلوم نیست این قانون محرومیت لغو بشه یا نه بعد از روزانه با آزمون بیاری محروم میشی

با سوابق تاجایی که میدونم محرومیت نداره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه مطمئنی نیستی میخوای پشت کنکور بمونی یا نهرشته‌هایی که نمیخوای و دانشگاهی که نمیخوای ممکنه بعد پش ...

اگه میشه تایک آخرین بیا

من تراز کنکور اردیبهشت رو ۵۳۰۰گرفتم.

تخمین زدم این رتبه رو داد 

اگه بخونم تا ۷۰۰۰ برسونم 

اوضاع چقدر بهتر میشه؟

اگه میشه تایک آخرین بیامن تراز کنکور اردیبهشت رو ۵۳۰۰گرفتم.تخمین زدم این رتبه رو داد اگه بخونم تا ۷۰ ...

خیلی از اینکه چه ترازی چه رتبه‌ای میده سر درنمیارم

من موقع انتخاب رشته چون نمیخواستم پشت بمونم همه گزینه‌های موجود رو زدم بعد پشیمون شدم ولی خب محروم شدم از کنکور 

خیلی از اینکه چه ترازی چه رتبه‌ای میده سر درنمیارممن موقع انتخاب رشته چون نمیخواستم پشت بمونم همه گز ...

درسته 

منم میگم هر جا شد میرم ولی ته دلم راضی نیستم 

درسته منم میگم هر جا شد میرم ولی ته دلم راضی نیستم

چون الان قانون محرومیت هست تصمیم گیری رو سخت‌تر میکنه برای ۴۰۵ معلوم نیست بمونه یا لغو شه یعنی چیزی نشنیدم

حالا بازم فکراتو کن

حداقل رشته و دانشگاهی که نمیخوای رو نزن

البته تا جایی که شنیدم روزانه با آزمون محرومیت داره و یه چندتا رشته علوم پزشکی

اگه اشتباه نکنم مثلا روزانه با سوابق باشی محروم نیستی یا شبانه باشی