2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دانشگاه‌های تیپ سه و مجتمع آموزش عالی‌ها یه سری رشته‌ها رو شاید بشه آورد

میتونی انتخاب رشته با سوابق رو هم نگاه بندازی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مثلا چه رشته هایی؟

بستگی داره اون دانشگاه تا چه رتبه‌ای چه رشته‌هایی رو بگیره

مثلا به مجتمع آموزش عالی رو شنیدم تا سی هزار مهندسی کامپیوتر میگرفت

ولی تو دانشگاه‌های بهتر رتبه بهتر میخواد این رشته

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آهان مرسی

رشته‌های با سوابق رو هم نگاه کن

هم مهر هم بهمن یه سری دانشگاه‌ها واسه یه سری رشته‌ها با سوابق ثبت‌نام دارن

ولی مهری بری بهتره بهمن تا نتایج بیاد ترم شروع شده بعد ممکنه جلسات معارفه و... نذارن کلا بهمن رو ممکنه اندازه مهر به عنوان ورودی جدید جدی نگیرن و خب یکم به عنوان ترم اولی سخت بگذره چون اطلاع اینا نداری جلسات معارفه اگه نذارن توضیح ندادن 

یا دانشگاه خودمون الان چارت ترم دوم رو برای بچه‌های بهمن ارائه نمیکنه چون چارت ترم دو واسه بهمن بوده ترم سه رو ارائه میکنه یه درس‌ها پیش نیاز دارن یکم براشون پیچیده میشه باید از بقیه چارت‌ها واحد بردارن و...