2777
2789

شوهرم خیانتاره و اینو میدونم. اهل رابطه جنسی نیست ولی خب بازم نمیدونم آینده چ خبره. منم فعلا موندم تا دخترم یکم از آب و گل دربیاد. فعلا از کارم انصراف دادم دیروز آخرین روز کاریم بوده. میخام ی چندروزی برم خونه پدرم همش بخاطر کار نهایت ی شب میموندم تو کل این دوسه سال. بنظرتون برم بمونم روحیم عوض بشه؟ تصمیم گرفتم اولویتم خودم باشم

خونتو ول نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخواد کج بره راهشو پیدا میکنه

مگه چقدر قراره بتونی کنترلش کنی؟

بنظر من برو 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

به نظرم خونه زندگیتو ول نکن، الان میگی میخوای اولویتت خودت باشی بری که روحیت عوض شه، ولی تجربه ثابت کرده مردارو به حال خودشون نزارید ، اون وقت یه عمر باید دنبال ارامش باشی 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

نظر خودمم همینه

من هشت ماه نرفتم خونه مامان بابام ازشون دورم شهر دیگه ازدواج کردم اما مگه میشه قید خانوادمو بزنم بعدم شوهر من سنش تقریبا بالاس فقط کار کار و اضافه کاری  تازه عذاب وجدان دارم ک چرا دیر ب دیر میرم بچه هم ندارم

به نظرم خونه زندگیتو ول نکن، الان میگی میخوای اولویتت خودت باشی بری که روحیت عوض شه، ولی تجربه ثابت ...

منم مغزم معیوب جرات نمیکنم برم جایی تنهایی خونه رو خالی بذارم میرم میام همه خونه رو وارسی می‌کنم استرس میکیرم میترسم اصلا از زندگیم لذت نمیبرم دلم میخاد بذارم برم تنهایی چند ساعت بی استرس بیرون ولی فکر بد می‌کنم چن سال پیش دارو هم مصرف کردم اما بدتر شدم بهتر نشدم خیلی شکاکم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست