2777
2789
عنوان

بچه دوم نمیخام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 55 پست
نه شاید اگر شماهم ی مادری داشتید خود خاه ی پدری داشتید سادهو بی ازار ک صدا ازش درنمیاد حتی برای حمای ...

شما اگه ی مادر خوب باشی بفکر همین باش حداقل آیندش تباه نشه

ن اینکه یکی دیگه هم بیاری کلن خودتو از یاد ببری 

و بچه ها هم از زندگی چیزی نفهمن ..مگه زندگی همش بازی کشما میگی پسرم تنهاس هم بازی داشته باشه ..پس آیندشون چی میشه

همسایه داشتیم شرایطش مث شما بود ۴ بچه ..شوهره گذاشت رفت

خانمه خیلی اذیت شد خودش کار کرد 

پسراش معتاد شدن رفتن دخترشم شوهر کرد یکیش ولی جدا شد 

اون یکی شوهرش فوت شد ینی این پدر سراغی از اینا نگرفت

عزیزم شما میدونی شوهرت اینجوره خاهش میکنم ی موجود دیگه رو بدبخت نکن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه منم فک میکنم حالت خوب نیس و افسردگی داری چون شوهرت نه شوهر خوبیه نه پدر خوب ،هرکی جات بود از اینکه یکیم آورده پشیمون بود نه که به دومی فک کنه ،خدا بخاطر بچتم که شده شوهرتو سربراهش کنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چکار کنم کسیو ندارم شغلیم ندارم ۲۷ سالمه فرصتی مونده برای فک کردن؟

خیلیا کس ندارن دلیل نمیشه تصمیم احمقانه بگیرن دیگه بزرگی خودت تصمیم درست بگیر ادمایی که اذیتت میکنن و نادیده بگیر بالاخره یه روز اونا کارشون به تو گیر میکنه 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
متاسفانه منم فک میکنم حالت خوب نیس و افسردگی داری چون شوهرت نه شوهر خوبیه نه پدر خوب ،هرکی جات بود ا ...

حالمو ک خودمم میدونم اوکی نیس، خودمو سرحال نشون میدم بخاطر پسرم

طبیعیه همه بچها حوصلشون سر میره ، مامانا فک میکنن من بخاطر هم بازی میگم اما نه من میگم دراینده تنها ...

میفهمم منم دلم میخواد بچم در اینده تنها نباشه ولی واقعا نمیتونم بیارم. گفتم اخرش بخاطر دخترم هم که شده و بخاطر تنهاییهاش شوهرم و خانوادشو حلال نمیکنم

حالمو ک خودمم میدونم اوکی نیس، خودمو سرحال نشون میدم بخاطر پسرم

مث من 😢🫂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..