2777
2789
عنوان

بچه دوم نمیخام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 55 پست

چقدر تو منی.... ولی بچه دوم اوردن مسئولیت هاتو بیشتر میکنه و شوهرت همون ادم بی خیالی که بود میمونه و تو زجر بیشتری میکشی. در ضمن اصلا اهمیت نده که خانواده ش بچتو دوست ندارن. از وضعیت پسر تربیت کردنشون مشخصه چجورین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرطور خودتون صلاح میدونین ولی پسرشمارو هم خونواده دوست دارن مطمئن باشین مقایسه نکنین خودتون فقط اینطوری اذیت میشین. الهی بهترین تصمیم بگیرین و زیرسایه امام زمان عاقبت بخیر و سلامت و خوشبخت باشین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
صرفا جهت اینکه بچت تنهاس میخای بچه دوم بیاری؟!تنها باشه اینهمه بچه تک فرزند تو جامعه داریم همشونم خو ...

اره فقط بخاطر همین، اینکه فردا چشمش ب خاهر برادرای بقیه نباشه، یکیش دختر جاریم از وقتی داداشش ب دنیا اومده همش ب پسرم پز میده دلشو غصه دار کرده 

از چه نظر ؟ من وضعیت داغون زندگیمو پذیرفتم و میدونم راه نجاتی نیست تا وقتی خانوادم هستن

عزیزم مطمعنن ببخشیدا ی تختتون کمه کخ همچین تصمیمی گرفتی 

بچه اولتون هیچ تاثیری در زندگیتون نزاشته و شرایط شما بدتر شده 

و الانم باز میخواید اون راه برید ..نکن عزیزم...همین بزرگ کن کافیه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

هرطور خودتون صلاح میدونین ولی پسرشمارو هم خونواده دوست دارن مطمئن باشین مقایسه نکنین خودتون فقط اینط ...

نمیتونم واقعا مقایسه نکنم خیلی خودمو تسکین میدم اما خب... ممنونم از دعای خوبت💚

اره فقط بخاطر همین، اینکه فردا چشمش ب خاهر برادرای بقیه نباشه، یکیش دختر جاریم از وقتی داداشش ب دنیا ...

اسی لطفا با احساسات تصمیم نگیر یکم منطقی باش شما خودت از طرف هانواده حمایت نمیشی دلت پر از غصه شده ببین فردا اون بچه ای که مباری از طرف پدر محبت دریافت نکنه چ فاجعه ای بشه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
عزیزم مطمعنن ببخشیدا ی تختتون کمه کخ همچین تصمیمی گرفتی بچه اولتون هیچ تاثیری در زندگیتون نزاشته و ش ...

نه شاید اگر شماهم ی مادری داشتید خود خاه ی پدری داشتید سادهو بی ازار ک صدا ازش درنمیاد حتی برای حمایت از دخترش ی تختتون کم میشد، واقعا نمیدونم دیگه تو زندگیم چی درسته چی غلط

درسته، اما اینم هست ک جاریم یکی دیگه‌اورد حالا دخترش یکسره ب پسرم پز میده ک من داداش دارم تو نداری🤦 ...

عزیز دلم قطعا خودت صلاح زندگیتو از همه بیشتر میدونی منظور من اینه که از تک فرزندی وتنهایی بچت نترس که مدرسه رفتنی خیلی وقتش پر میشه توی چند سال اخیر من چندین تا دانش آموز تک فرزند داشتم که خیلی هم بچه های شاد وسالمی بودن وحتی از تک فرزند بودنشون خوشحال بودن

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷