2777
2789
عنوان

زنی را تصور کن چهل سال سن دارد

242 بازدید | 11 پست

تحصیلاتی ندارد 

مهارتی بلد نیست 

شوهرش خیانت میکنه 

کتک هم میزنه 

زن حق طلاق هم ندارد 

تازه اگه طلاق هم بگیره 

نه خودش پس اندازه دارد 

نه کسی ازش حمایت می‌کند 

دخترای مجرد بهتر نیست به جای این که فقط به شوهر فکر کنید 

برای زندگی شخصی خودتون تلاش کنید 

چرا فقط منتظر شوهرید بیاد شمارو به آرزوهاتون برسونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون فکر میکنن اسب سفیدی در راهه که تمامی قضایا را پوشش میده

بعضی دخترها به این اسب سفید میرسن ولی بلد نیستن نگه دارند...

بعضی میرسند و طرف شون خوبه و خوشبخت میشن

برخی هم مثل همین حکایتی که شما مثال زدین

آدم عاقل، روی آینده ای که مشخص نیست کدوم این حالات هست، سرمایه گذاری نمیکنه بلکه برای استقلال خودش حرکتی میزنه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

💖💖💖

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

ببخشید منظورم شما نیستید کلی دارم میگم خیلی ها ازدواج مناسبی نداشتن اما دختری که مجرد هستش از همه نظر مستقل هست تحصیلات عالی ،شغل عالی ، از نظر اقتصادی مستقل حقوقش بیشتر از خیلی آقایون هستش بعد که میفهمن مجرد هستش میگن آخی گناه ذاری تا حالا ازدواج نکردی انشالله تو هم شوهر کنی خو لامصب اگه میخواستیم شوهر کنیم که یکی مثل خودت گیرمون میومد متاسفانه خیلی ها موفقیت ی خانم توشوهر کردن میدونن و همینه که آقایون سخته براشون جواب نه از خانم بشنون فک میکنن همشون فقط دنبال این هستن که فقط شوهر کنن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
ببخشید منظورم شما نیستید کلی دارم میگم خیلی ها ازدواج مناسبی نداشتن اما دختری که مجرد هستش از همه نظ ...

کاملا درسه حرفتون 

من منظورم این نیست کلا ازدواج نکنید 

منظورم اینه حتما دنبال به شغل حرفه برید