2777
2789
عنوان

انتخاب رشته فرهنگیان

205 بازدید | 20 پست

من تراز کنکورم شده ۶۶۰۰ تراز کنکور کنکور فرهنگیان ۶۵۰۰

چطوری باید انتخاب رشته کنم که بتونم قبول بشم برا 

با این تراز میشه قبول شد 

اینکه اول بخوام استثنایی رو اولویت بزارم تاثیر داره تو قبولی؟

لطفا کمککک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز کلت چند شده؟

منم درگیر همین موضوعم اگر میخای درخواست دوستی بده هر چی فهمیدیم به هم بگیم

و 

من شنیدم تئ مصاحبه سعی کن یه معلمی چیزی برات توصیه نامه بنویسه من تراز کلم7000 شده و خیلی امید ب قبولی دارم ولی از یکی از معلمام خواتم بپگرذسه اگر می ارزه پیش مشاور انتخاب رششته کنم 

حالا جواب نداده

شما کدوم شهری؟

و اینکهراجب اینکه چجور بچینی الان نمیدونم ولی اگر با توجه به هم رشته ای هات تو شهرتون ترازت خوبه برو پیش مشاور تا 17 ک سایت باز شه

تراز کلت چند شده؟منم درگیر همین موضوعم اگر میخای درخواست دوستی بده هر چی فهمیدیم به هم بگیمو من شنید ...

من با توجه به دوستام ترازم بده . امیدی هست؟ توصیه نامه میشه نوشت؟

معلم ها ازم راضی بودن . شب کنکور نتونستم بخوابم و حالم بد شده بود خراب کردم کلا

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

نه عزیزم تاثیر نداره که این رشته رو اول بذاری

لینک کانالم امضام هست خواستی عضو شو🥹❤️

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa حتما عضو بشید🌱

من با توجه به دوستام ترازم بده . امیدی هست؟ توصیه نامه میشه نوشت؟معلم ها ازم راضی بودن . شب کنکور نت ...

بنویس بی ضرر نیست بزار تو پروندت 

من خودم چون فعالیت بسیج هم نداشتم  کلا هر چیزی امکان تاثیر داشته باشه رو انجام میدم

بنویس بی ضرر نیست بزار تو پروندت من خودم چون فعالیت بسیج هم نداشتم کلا هر چیزی امکان تاثیر داشته با ...

الان می تونی بر بسیج اقدام کنی ‌ . زیاد دیر نیست شاید بسیج فعالت هم کردن

[QUOTE=384493575]مطمینی؟ اخه میگن چند ماه طول میکشه؟[/QUOTEیکی توی همون پروسه دعوت به مصاحبه، قبلش رفته بود میگفت توروخدا بنویسین یه امتیازی داشته باشم . اون مسئول بسیج هم یه کمکی کرد بهش . حالا نمیدونم درسته یا نه . ولی بعضیا اگه بفهمن دعوت به مصاحبه شدی کمکت میکنن دوی این موردا

تراز کلت چند شده؟منم درگیر همین موضوعم اگر میخای درخواست دوستی بده هر چی فهمیدیم به هم بگیمو من شنید ...

من خواهرم پیش مهدیان هست اونم قراره براش انتخاب رشته کنه باهاش ی مشورتی بکنید تا جایی ک میشناسمش بهتون کمک میکنه ۰۹۹۱۰۲۲۴۴۲۸

انشالاه قبول بشید همتون