2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

206 بازدید | 10 پست

بچها خواهرانه نظر بدید این کار زشت بود یا نه 

من عروس اول خونوادم 

برادرشوهر من مدتیه با ی دختر دوسته  اینو همه در جریانن منم هستم حتی وقتی پدر اون دختر خانوم فوت شد  من همسرم مراسمش شرکت کردیم 

خلاصه برادرشوهرم ب مادرشوهرم گفت بیا برو با این خانواده در حد یکم اشنا شو 

در حد یه چای خوردن خونشون  مادرشوهرم ب شوهرم دختراش گفت 

شوهرمم ب من گفت 

امروز نشسته بودم یهو مادرشوهرم جلوی من از پسرش سوال کرد من اونجا کی برم   برادرشوهرم یهو پرید البته خنده ام داشت  عه کجا ن  جای قرار نیس بری از این حرفا 

حتی من دیدم ب من اشاره کرد که چرا جلوی این کفتی ولی شوهرم میگه ن اشتیاه میکنی   من خیلی ناراحت شدم اولا کع من اصلا نمیخواستم ب من بگن ی مسیله درون خونوادگیشونه ولی ب نظر شما زمانی که مادر شوهر من سوتی داد  برادرشوعر من باید جوری رفتار میکرد که انگار مادر شوهر من سوتی داده  منظورشون من بودم دیگه از این که نباید میفهیدم وگرنه ب خواهراش گفته ب مادرش گفته 

خب میدونه مادرش ب شوهر منم گفته و مشکلش داداشش نیس که  مثلا جلوی من نمیخواست بگه اینو نباید نشون میداد که   به نظرتون ناراحتی من الکیه واقعا زشت نبود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که میگی رفتی مراسم ختمشم‌ رفتی بعد چطوری الان نمی‌خواسته بفهمی؟ جوردرنمیاد

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
وقتی شما خبر داشتی و مراسم ختم فامیلشم رفتیدیگه پنهانکاری ندارهاشتباه برداشت کردییا شوخی کرده یا کلا ...

میدونی اینکه مامانش میخواس بره خونه دختره رو نمیخپاست من بدونم جلوی من این جوری کرد

شما که میگی رفتی مراسم ختمشم‌ رفتی بعد چطوری الان نمی‌خواسته بفهمی؟ جوردرنمیاد

این که مامانش میخواست بره خونه دختره رو نمیخواست من بفهمم منم دقیقا سر همین ناراحت شدم که جلوی من جوری نشون داد که مامان چرا گفتی درحالی که من حتی مراسمشون رفتم