2777
2789
چون تو بد شرایطی داره میاد فک کن مادر شوهرم ک همه دختراش بیمارستان خصوصی بودن ب من میگ موقع زایمان ق ...

خاک تو سر مادرشوهرت 

ولی اون بچه جون داره هیچ گناهی نکرده 

این کارو نکن 

تو با بچت خوب باش عزیزم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر مادرشوهرت ولی اون بچه جون داره هیچ گناهی نکرده این کارو نکن تو با بچت خوب باش عزیزم 😢

ای بابا ... پدر بی مسولیتی ک داره همش پی رفیق بازی به من میگ این بچه رو دارم خداروشکر که من هر غلطی کنم ت میمونی بخاطر بچه تحمل می‌کنی 

چون تو بد شرایطی داره میاد فک کن مادر شوهرم ک همه دختراش بیمارستان خصوصی بودن ب من میگ موقع زایمان ق ...

جوابشو نده کار خودتو بکن 

بخاطر بیشعوری مادرشوهرت نباید از بچه ت بدت بیاد 

اون مگه غیر از تو کیو داره

اگه شرایط بده باید سفت و سخت جلوگیری میکردین 

الان که اومده گناهش چیه که مامانش نخادش 

دوست داشته باش لطفا 

من خودم ۶ماهه مادر شدم 

تو اینجور میگی راجب بچه ت دلم اتیش میگیره

جوابشو نده کار خودتو بکن بخاطر بیشعوری مادرشوهرت نباید از بچه ت بدت بیاد اون مگه غیر از تو کیو دارها ...

ببخشید من لیاقت مادر شدن ندارم تو این وضعیت و بدبختی و غریبی... هیچ علامتی هم تا حالا نداشتم فقط قلبم خیلی درد می‌کنه 

ببخشید من لیاقت مادر شدن ندارم تو این وضعیت و بدبختی و غریبی... هیچ علامتی هم تا حالا نداشتم فقط قلب ...

نمیدونم عزیزم 

من الان هرچی بگم شما بدت میاد 

اما واقعا تقصیر اون بچه چیه مادرشوهر و حتی شوهر شما بدن .

چند ماهته 

بچه جنسیتش مشخصه؟؟؟

بچه اولته؟؟؟

اون بگه توچراقبول میکنی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی خودم پول ندارم شوهرمم پولاش دست اونه چ کنم

تنهاراحت اینه شوهرتودرست کنی پولاش دست مادرش نباشن بعدهم مامانت به همسرت بگه یاپدرت پشتتوبگیرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تنهاراحت اینه شوهرتودرست کنی پولاش دست مادرش نباشن بعدهم مامانت به همسرت بگه یاپدرت پشتتوبگیرن

متاسفانه اونا اینقدر گفتن روشون توهم باز شده دگ تحمل دیدن همدگ رو ندارنن