2777
2789

فقط یک درصد ( از 100 درصد ) احتمال بدید واقعی باشه

به همون دلیل که از 195 درصد ( منظور 195 کشور در جهان هست ) فقط 1 درصد احتمال داشت که تو ایران به دنیا بیاید

پس 1 درصد هم احتمال بدید این تجربه و از این قبیل تجربه ها درست باشن اون موقع چطور میخواید با وجدان و خدای خودتون روبرو بشید

سلام

یه خاطره و تجربه تلخ دارم

که دوست دارم اینجا بگم تا کسی اشتباه منو تکرار نکنه ❌❌

حدود ۸ سال پیش  خواهر بزرگم برای سومین بار باردار شد

دوتا دختر داشت و دوست داشت سومی حتمااااااا پسر باشه

فکر کنم اوائل چهار ماهگی بود که به من زنگ زد گفت بیا بریم برای تعیین جنسیت ، که ببینم بچم پسره یا نه

من اون موقع تازه ماشین خریده بودم

گفتم باشه ، باهم رفتیم و سونو  داد و گفتن دختره........خواهرم تا خود خونه گریه کرد 💔

چند روز بعد دوباره زنگ زد گفت بیا منو ببر دکتر

یه ماما پیدا کردم که غیر قانونی سقط میکنه

اولش گفتم : نکن گناه میکنی

ولی گفت نصیحتم نکن ، خودم و شوهرم تصمیممون رو گرفتیم

خلاصه دیدم حرفم روش اثر نداره

رفتم دنبالش و رفتیم پیش اون ماما و سقط انجااام شد 😔😔😔

که ای کاش بیشتر به خواهرم اصرار میکردم که صرف نظر کنه و پشیمون بشه

بعد اون یک دفعه انگار تو زندگی منو خواهرم  طوفان شد

شوهرمن که کلا از کار بیکار شد و حدود  دوسال روزی مون قطع شد

شوهره خواهرمم یه شکست مالی بزرگ خورد

دوسال تمام زندگی دوتامون پر از چالش و مشکل و بدبختی شد

بعد دوسال انگار به خودم آمدم و فهمیدم این عذاب کشتن یه بچه بی گناه بود

خيلی استغفار کردم ، بارها توبه کردم و از خدا طلب بخشش کردم

دوباره خدا  در رحمتش رو به روی زندگیم باز کرد و  رزق و روزی مون خوب شد

اما هنوووووز  نمیدونم خدا منو به خاطر گناهم بخشیده یا نه 😭

برام دعا کنید خدا از سر تقصیرم بگذره( نماز استغفار و نماز جعفر طیار خوندم ، برای طلب بخشش)

ولی اگر کسی نماز یا دعایی سراغ داره بگه بخونم که خدا منو ببخشه😭😭

سقط جنین یا بهتر بگم ( قتل یک انسان بی گناه)  به شدت فقر میاره ، اینو واقعا تجربه کردم

امیدوارم یک نفر پیام منو بخونه و از این کار منصرف بشه

((  تجربه یک خانم 👆👆 ))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فقر هم نیاره 

کشتن یک انسان درست نیست

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

من نخوندم

ولی یک درصد هم احتمال بدید مثل خیلی از ما اون بچه منطقی باشه و دوست نداشته باشه در شرایطی که پدر یا مادر شرایط مالی خوبی ندارن یا جنسیتشو دوست ندارن یا به هر دلیلی شرایط اوکی نیست متولد بشه

من تا حالا هیچکس رو ندیدم بگه خدایا شکرت از پدر یا مادر معتاد متولد شدم،بغض و آرزوی مرگ بچه های فقیر رو هم دیدم 

واقعا مسخرس فکر کنیم تحت هر شرایطی به دنیا اومدن یک نعمته

جالبه همین الان داشتم با مادرم درباره یه خانمی که فوت شد دیروز صحبت می‌کردم، الانم این تاپیک رو دیدم ؛ خانمه بچه تو شکمش مرده بوده و عفونت کرده بوده عملش کردن ولی فوت شد ، هیچکس از بارداریش خبر نداشت و وقتی از بهداشت بهش زنگ زده بودن که رفتی سونوگرافی و ازش پرسیده بودن بارداری گفته بود نه باردار نیستم و کلا از همه مخفی کرده بود ، کسی نمیدونه دارویی چیزی برا سقط خورده که اینجوری شد یا چی ، جوون بود حیف شد

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چطور دلشون میاد یه انسانی که خدا از روح خودش موقع تشکیل نطفه به اون دمیده (((( تازگیا اثبات شده و تصویربرداری کردن تو خارج تو یک مرحله نور تشکیل میشه همون دمیده شدن روحه)))) رو بکشن . 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

عزیزان این کار اثرات بسیار بدی توی زندگی داره چون قتل نفس هست و اون جنین هم به اندازه ی هر کدوم از ما حق زندگی داره ،همه ی ما فراوون دیدیم که بچه هایی با شرایط بسیار بد پدر و مادر، حالا فقر ، اعتیاد و هر چیز دیگه ای به دنیا اومدن و در آیندش زندگی روی خوشش رو بهشون نشون داده و برعکس بچه هایی در رفاه و اسایش کامل پدر و مادر دنیا اومدن و بزهکارن...هیچ چیزه این دنیا قطعی و مطلق نیست 

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ