2777
2789
عنوان

مراسم سالگرد داییم

206 بازدید | 13 پست

خانوما یه سوال داشتم فردا اولین مراسم ختم سالگرد داییمه بعد حدودا ۳۰/۴۰ تا مهمون برای شام دعوت کردن

به نظرتون موهام رو اتو کنم باز بزارم خوبه؟

موهام تا رو‌شونه ام کوتاهه تو دست و پا نیست 

چون میخوام پذیرایی اینا کنم گفتم مرتب باشه

لباسمم یه شومیز سورمه ای و شلوار طوسیه بنظرتون خوبه؟

یا کلا مشکی بپوشم؟ 

باز قشنگتره، مشکی بپوش

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥴مراسم ختمه ها؟ نه مثل این که من اشتباه فهمیدم.......

یعنی باید ژولیده بره😑

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

نه اماااااااا....... این که کسی مرتب و تمیز بخواد مراسمی بره با اینکه قبلش به فرض، مثلا،آرایشگاه بره ...

ارایشگاه؟

گفتم موهامو اتو کنم یا حالا یه براشینگ ساده

قرار نیست با شینینون یا میکاپ خلیجی برم

نه اماااااااا....... این که کسی مرتب و تمیز بخواد مراسمی بره با اینکه قبلش به فرض، مثلا،آرایشگاه بره ...

اسم آرایشگاه رو نیورد!!! فقط مدل مو و لباس پرسید

ارایشگاه؟گفتم موهامو اتو کنم یا حالا یه براشینگ سادهقرار نیست با شینینون یا میکاپ خلیجی برم

منظورم اینه که به حرمت مراسم عزا یه شالی، روسری سیاهی، چیزی سر کنی 

باز هرطور صلاحه

منظورم اینه که به حرمت مراسم عزا یه شالی، روسری سیاهی، چیزی سر کنی باز هرطور صلاحه

اها 

اخه کلا مراسممامون به جز بزرگای مجلس کسی روسری سر نمیکنه تو نوه ها همه راحتن فقط لباسامون پوشیده اس

برا مراسم ختم هرچی ساده تر و مرتب ،باوقارتری چون جو اونجا فرق داره.سرمه ای و طوسی نپوش بهم نمیان 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اها اخه کلا مراسممامون به جز بزرگای مجلس کسی روسری سر نمیکنه تو نوه ها همه راحتن فقط لباسامون پوشیده ...

اینو رو این حساب گفتم چون خب همیشه میبینیم بعضیا با وجود اینکه معتقد نیستن، وارد مناسک مذهبی، مسجد، کلیسا و یا اینطور مراسم ها میشن سعی میکنن رعایت کنن و حرمت نگه دارن 

به نظرم بعد مردم خودشون به این نتیجه میرسن

باز باید صبر کرد