2777
2789
عنوان

یه لحظه میشه بیاین

37 بازدید | 4 پست

من پایین خونه مامانمینا زندگی میکنم بچمم ۱۷ماهشه بیشتر از منو باباش به مامان بابام وابستس اخه همش پیششونه منم خیلی بی عصابم بعضی موقع دعواش میکنم بابام به شدت بچمو دوس داره و روش حساسه دیشب اومد به منو شوهرم گفت بچه به ما وابسته شده شما بیشتر باهاش وقت بگذرونین دعواش نکنین براش تشر نرین بذار به شما وابسته بشه شوهرمم عصبانی شده میگه بابات چرا یه همچین حرفی زده بره بچه خودشو تربیت کنه رو بچه من که اختیار نداره ولی در واقع شوهرمم زیاد با بچه وقت نمیگذرونه مامانمم میگه بابات از رو دوست داشتن گفته شوهرم الکی عصبانی میشه حرف میزنه 😔😔به نظرتون بابام حرف بدی زده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابات حرف بدی نگفته عزیزم 

ولی از این به بعد بهشون بگو این حرفا بیشتر به خودت تنها بزنن 

اخه مردا دلشون نمیخواد یکی بهشون بگه این کارو کردی بد بوده فلان کارو کن 

ولی اگه خونوادت به خودت میگفتن خودت با حرفات قانعش میکردی

بابات حرف بدی نگفته عزیزم ولی از این به بعد بهشون بگو این حرفا بیشتر به خودت تنها بزنن اخه مردا دلشو ...

اره به نظرم اخه شوهرم خیلی حساسه زود همه چی بهش برمیخوره مامانمم ناراحت شد گفت وقتی میگن دامادو نزدیک نگه داری روش باز میشه همینه