2777
2789
عنوان

دزدی عجیب غریب

227 بازدید | 24 پست

دیشب خونه یکی از نزدیکان  دزد آمده 

😣

طبقه سوم هستن از بالکن آمده 

سنگ پرت کرده تو حال بعد چاقو بزرگ انداخته 

مستقیم رفته تو اتاقشون 

عکس عروسیشون رو عکس عروس خط انداخته 

کشو دختر رو بهم ریخته مال پسره مرتب 

فقط سه تا طلای ریز برده 

لباسهای دختر و  بهم ریخته مال پسره مرتب 

حتی تو گشو پسره انگشتر و ساعت ایناند مدل بوده نبرده 

بیشتر انگار خصومت داشته 

خیلی ترسناکه اگه بخواد صدمه ای بزنه چییییی

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

چرا حس کردم دوس پسر سابق دختره بوده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم فکر کردن طلا ها تو کشو خانوم دیگه لازم نبوده اونجا بگردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا حس کردم دوس پسر سابق دختره بوده

نداشته همین شوهرش بوده 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

نه رد گم کنی اینکار‌و کرده 

و میدونه معمولا زنا طلا دارن تا مردا 

خیلی وحشتناکه دزد اومدن 😔

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
نه اتفاقا من میگم خانم بوده

شایدم‌دوس دختر سابق اقا بوده...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

انگار خواسته جادو جمبل کنه بیشتر

بنظر من خواسته بترسونه چون شغل شوهرش نظامه

فقط چجوری تا بالکن سوم اومده !

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد