2777
2789

شغل و حرفه بخش مهمی از مغز ما پسرا رو تشکیل میده. طوری که بعضی وقت ها اسم افراد رو توی گوشی با رشته یا شغل سیو می کنیم. پسرا شاید هفته ها در مورد این که سر کار چکار می کنی یا موضوعات درسی صحبت می کنند. سر کار هر روز هم در همین موضوعات تقریبا صحبت می کنیم، هنوز هم خسته نمی شیم.
توی 6 هفته ای که بعد از خواستگاری با دختر خانم صحبت می کردم. حس کردم در حد کسب اطلاعات در مورد رشته ام سوال پرسیدند ولی در همین حد.
خواستم بپرسم این بین خانم ها عادی هست که ذوق چندانی نسبت به چطور بودن شغل ما ندارند یا نشونه ی خوبی نیست به نظر شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه اونقدری که پسرا به جزئیات شغل اهمیت میدن دخترا نمیدن من خودمم زیاد از جزئیات شغل پارتنرم نمی پ ...

به نظرتون اگر در این موضوع صحبت کنم خسته میشن؟ یعنی سوال ممکن هست نپرسند ولی خانم ها از شنیدن این دست صحبت ها علاقه دارند؟

اسی شوهر من مربی بدنسازی هستش اگر طبق عقیده شما بخواهم رفتار کنم باید بگم شاگردت چند کیلو وضعیت ماهیچه هاش چه جوریه دارو چی میخوره چند تا پرس سینه زد اون یکی شاگردت شکمش چه جوریه وزنه چند کیلو میزنه 

بی خیال بابا 

راحت میشینیم گل میگیم گل می‌شنویم 

محیط کار از خونه جداست

اشهد ان علی ولی الله

اون چه حساسی بابا،چرا زیاد سوال شغلی نپرسیده!!! اگه تو همه چی اینقدر حساسی بنظرم طفلک دختره رو اسیر ...

بنده به شما این اطمینان رو میدم که بنده رو ناراحت کردید. الان می تونید با خیال راحت روزتون رو ادامه بدید.