2777
2789

ینی ما یچی میپرسیم اینا راهنمایی میکنن بابا  برید سر درستون اینجا قدیم برای بارداری و زایمان بود من ۹ سال عضوم این کاربری دومم اوایل خیلی حو نی نی سایت خوب بود اکثرا تو اقدام بودن باردار بودن یا نی نی داشتن چرا اینجوری شد😂

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاحالا کاش باشن و فقط تو تاپیکایی که به درد خودشون میخوره برنهستن و عین خانمای باتجربه ۴۰ ساله رف ...

دقیقا  اصن جو سایتم براشون خوب نیست نمیدونم چرا ردی درسشون تمرکز نمیکنن مدام تاپیک‌میزنن  چقد خوندید چیکار کردید خوب اینا به دوست صمیمتم میشه بگی

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

ما اعتقادی به بارداری نداریم، اینجام دیگه ماس ماس ینی کلیش ماس ماس😂بهتره شما برین سایت دیگه پیدا کن ...

برو بچه بدو وگرنه شهریور باید دوباره بری بدو ببینم

دقیقا اصن جو سایتم براشون خوب نیست نمیدونم چرا ردی درسشون تمرکز نمیکنن مدام تاپیک‌میزنن چقد خوندید ...

با این شرایط که همه ۱۸،۱۹تو سایتن 

بنظرم جوش واسه شما مناسب نیست😂

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!