2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

108 بازدید | 19 پست

ما طبقه سوم مادرشوهرم زندگی میکنیم 

پدرشوهرم فوت شدن و حالا قرار شده داماد خانواده بیاد طبقه دوم زندگی کنند 

پول سنگ و کاشی که توی پله ها کار رفته حدود صد تومن شده و همرو همسرم قراره بده میخوام بدونم میتونیم این پول رو تقسیم بر سه کنیم که یه مقدارشو دامادشون هم بده؟منطقیه ب نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دو تا بچه هستن؟

بله همون دو تا هستن 

طبقه سوم رو پدرشوهرم میخواست برامون بسازع که حین ساخت فوت شدن و خودمون ساختیم 

الان داماد گفته میخوام بیام طبقه دوم رو بسازم 

ولی پول سنگ و کاشی پله ها رو هنوز ندادیم 

بله همون دو تا هستن طبقه سوم رو پدرشوهرم میخواست برامون بسازع که حین ساخت فوت شدن و خودمون ساختیم ال ...

ببین کلا من حس خوبی به شوهر خواهر شوهر ندارم، کلا خیلی رو بهش نده، تو مهمونی و گردش تو طبقات کمی سنگین بگرد برنامه درست نشه،نمیدونم حفظ حجاب میکتی یا نه، اما اگه یه خونه هستین پوشیده باش جلوش

آره دیگه جلسه خانوادگی برگزار کنین نه اینکه یه کاره شوهرت همه خرج اون ساختمونو بده تیلیارده مگه شوهر ...

همسرم به مادرش گفت اینکارو نکنه چون بعدا ممکنه مشکل پیش بیاد و ادعا کنه که این مقدار خرج کرده پس پولشو در نطر نگیرید و ارث جدا بدید 

ولی خوب مادرشوهرم طرف دختره و گفته دامادشون گفته وثتی ساخته و بعد تونست خونه بسازع از اینجا میره 

ولی خوب ما ک‌نتونستیم کاری کنیم 

گفتیم حداقل پول سنگ پله و کاشی پله رو میتونیم نصف کنیم

ادم مذهبیه

باشه به این اکتفا نکن،معذرت میخام شهوت مثل آتیش روی علغ خشکه یدفعه گر میگیره،،سعی کن پوشیده جلوش باشی،حسم نسبت به شوهر خواهر خیلی بهتره تا شوهر خواهر شوهر، شاید من حساس باشم اما شما به حرفم گوش بده

همسرم به مادرش گفت اینکارو نکنه چون بعدا ممکنه مشکل پیش بیاد و ادعا کنه که این مقدار خرج کرده پس پول ...

شما به حرف مادرشوهرتون نباشین جلسه بگیرین دومادوتونو خواهرش باشن مادرش باشه که خودتون حرفتو مستقیم بهشون انتقال بدین دیگه حرفی باقی نمونه

باشه به این اکتفا نکن،معذرت میخام شهوت مثل آتیش روی علغ خشکه یدفعه گر میگیره،،سعی کن پوشیده جلوش باش ...

اگه قرار شد شوهرت پول سنگ و کاشی را بده بگو میریم طبقه پایین تر، فردا میخای باردار بشی،خیلی سخته طبقه سوم باشی، کلا بعد چند سال سایش زانو و کمردرد میگیری،طبقه دوم کمی بهتره

اگه قرار شد شوهرت پول سنگ و کاشی را بده بگو میریم طبقه پایین تر، فردا میخای باردار بشی،خیلی سخته طبق ...

بله خیلی بد شد رفتیم طبقه سوم🤦🏻‍♀️

کلا سه طبقس 

ک‌ ی طبقه دیگشم مادرشوهرمه

حتی نیومدن راجب ساختش به همسرم‌بگن

اوه دوماده داره زرنگی میکنه .الان شوهرتم خر میشه میگه عیب نداره درست میکنم خودمون داریم زندگی میکنیم بلاخره ساختمون زودتر اماده بشه .