2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

478 بازدید | 26 پست

دارم دیوونه میشم از قکزو خیال...من پنجساله که متاهلم.همش دعوا بود چون بشدت خونواده پرست بود...منو میزد حتی وقتی یه خونوادش فحش میدادم.خیلی میزد.

یکبار یهم محبت نکزد و بغلم نکزد.مثلا تو دعوا اصن منتمو نکشید...ژندگی ژناشویی ینی اینقدر سرده؟توش شوخی نیست؟همه همینین ینی یا ما مشکل داریم؟

چنوقتیه با یه پسره حرف میزنم اینستا...غریبه ایم دیگه.ذرددل میکزدم.بهم میگف چجوری واقعا شوهرتو تحمل میکنی.خیلی بی ناموسه.میشه نظرتونو بگین؟انگار با حرقاش چشامو باز کرد.میاد خونه میخابه.اصن انگار بچه ی یسالع ی من وجود ندتره.ثبلا مثلا بهش میگقتم کمرد د دل م نازم کن میگف حوصله ندارم.ولی نیم ساعت بعدش میرفتیم پاهای باباشو ماساژبده.زندگی بدون ناز کردن و ناز کشیدن عادیه ینی؟من واثعا دلم خیانت میخاد.یا طلاق و ازدواح مجدد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا توی زندگی مشترک یکنفر تنها مقصر نیستـ هردو باهم حالا کمتر یا بیشتر... درضمن شما فحاشی میکردی به خانواده اش میخواستی قربون صدقه ات بره.... خودت چیکار کردی واسه زندگیت!!! الانم رفتی با یه پسر چت درد دل میکنی.... مگه همجنست نیست که با اون باید حرفدبرنی... چشاتم باز نمیکنه رو مخت راه میره تا کم کم بکشونت سمت خودش و سوء استفاده و رابطه... چقد ساده ای شما. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یکسال

خوب الان پای زندگی یه بچه وسطه

اولا کار شما اشتباه هست که داری اینستا با یه غریبه صحبت میکنی

هیچ فک کردی اگه بفهمه چه بلایی سرت میاره؟چه تهمت هایی بهت میزنه این ادم؟

بهتره از یه مشاور کمک بگیری و سعی کنی بخاطر بچه روال زندگی رو عوض کنی

و اصلا در مقابل خانواده اش جبهه نگیر که کار رو سختتر میکنی

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

اول از همه ارتباطتتوبااون مرد غریبه قطع کن خیانت اصلا قابل بخشش نیس 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی میگم خوب گوش بده منم خواهر بزرگت همون پسره که میگه چه حوری با شوهرت زندگی میکنی داره جرقه سردیه زندگیتو بیشتر میکنه چون این پسرای اشعال میدونن چه جوری وارد زندگی ناموس ملت شن اگه زن بود دوستت بود تو سایت بود میگفتی همجنسمه به زندگی دلگرم میشدی .ببین مردا خانواده پرستن خصوصا اولای زندگی دنیاشو ننه شون کسی نباید بهشون حرف بزنه تا خودشون میرن تو زندگی خانواده شو بیشتر میشناسه خودش کمتر دنبال این چیزاست فقط بهشون احترام میزاره تموم .هیچ وقت با مرد در مورد شوهر وزندگیت هیچی نگو اینا گرگن تو لباس میش نزدیک میکنن خودشونو تا سو استفاده کنن .طلاق که میخوای بگیری به حرف چهار تا همجنست گوش بده یابا چند تا تراپیست مشورت کن نه حرف یه پسرو

خانم شماشوهردارین حالا اگه بدترین هم هست فقط ب شوهرت پایبندباش هرگز راز زندگیتو ب ی پسر غریبه نگو باهاش قطع ارتباط کن بچسپ ب زندگی خودت ب شوهرخودت محبت کن احتمالا شماب شوهرت محبتی نمیکنی ولش کردی ب حال خودش وتوقع داری محبت کنه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

خود اون هر خر از همه بی ناموس تره که از زندگی دلسردت کرده .احساس میکنم یه زن بی سیاستی که مستقیم فحش میدی به خانواده .مشکلت بزرگ نیست میتونی با سیاست وکمک یه مشاور زندگیت رو درست کنی فقط احتیاج به کمک یه خانم مشاور دلسوز داری

نه زندکی بقیه اینطور نیست،اول اون اقای دلسوز رو بلاک کن،فکر خیانت و طلاقم نکن بچه داری زشته ،مادری ،دلم میخواد خیانت کنم یعنی چی 

من اگر به خانواده شوهرم فحش بدم سرم و میبره،فحش دادی اشتباه کردی

برو چارتا کتاب بخون،چارتا پیج روانشناسی فالو کن،پیجrahe.zanپیج خوبیه برو فالو کن

چارتا چیز یاد بگیر

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩