2777
2789
عنوان

لباس خونگیییی

323 بازدید | 47 پست

من یه فادت بد داشتم کلا فقط لباس بیرونی میخریدم و تو خونه عین متکدیای خیابونی میگشتم

الان نامزد کردم و میاد خونه لباس خونگیی هیچی ندارم یعنی کلا من تو این تایم محردی با کراپ بودمو یه شلوارک گلگلیییی 

چ لباس خونگی بخرم ک قشنگو شیک باشه

دلم ازین دامن کوتاها و کراپ خواست ولی داداش مجرد دارم🥲❌

یچیز راحت بخر من ازین لباس نخی هایی که با شلوارشون ستن و شلوار گشاد دارن خیلی خوشم میاد هم راحتن هم خنک

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیز راحت بخر من ازین لباس نخی هایی که با شلوارشون ستن و شلوار گشاد دارن خیلی خوشم میاد هم راحتن هم ...

میخام جینگولیو شیکو خوشگل باشه

شلوار گشاد یجوریه

🤣😭هم اسلام دستو بالمو بسته هم داداش مجردددددد

تاپ و شلوار روشم ی بلوز که دکمه یا زیپشو نبندی یا ی رویه که اصلا دکمه و اینا نداره و فقط استیناتو بپوشونه

ی تی شرت و شلوار خوشگل

تونیک و شلوار یا ساپورت

شومیزای خوشگل با دامن 

میخام جینگولیو شیکو خوشگل باشهشلوار گشاد یجوریه🤣😭هم اسلام دستو بالمو بسته هم داداش مجردددددد

خب لباس تو خونه ای مگه نمیخوای تو خونه ای راحته دیگه یه چن دست میخوای شیک بخر اون اومد بپوشی وگرنه واسه بقیه وقتا دو سه دست ازینا که میگم بگیری همیشه مرتب باشی ولی منم این معضل تورو دارم به جواب رسیدی حتمااااا تگم کن لطفا 

من برا وقتی که مهمون میاد این مشکل رو دارم 

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

ست ها بلوز شلوار تو خونه ای بگیر

و ازین پیراهنام چون کوتاهن داداشم هست نمیاونم بپوشم

یه لباسی میخام قشنگ باشه اون دوساعتی ک اومد بپوشم بعد باز میرم تو حلد جنگلیم

تاپ و شلوار روشم ی بلوز که دکمه یا زیپشو نبندی یا ی رویه که اصلا دکمه و اینا نداره و فقط استیناتو بپ ...

دامن نمیشه داداشم هست دامن بلندم بم نمیاددد

تونیکم یجوریه

هم ایده اولت خیلی قشنگگگگگ بود ازین شلوار واید لگ جنس نخیش با یه کراپ و یه شومیز ییستیک قشنگ میشههههه

مرسی

خب لباس تو خونه ای مگه نمیخوای تو خونه ای راحته دیگه یه چن دست میخوای شیک بخر اون اومد بپوشی وگرنه و ...

خب من اون نباشه جنگلی میگردم دیگه همون تیشرتای داداشمو میپوشمو شلوار گلگلی

من تایمی ک اون میاد میخام یچی شیکو قشنگ باشه عین اون پیراهن ک بالا فرستادم بپوشم ولی پوشیده تر چون داداشم مجرده خونس

برای مهمون شومیز و دامن بپوش قشنگه

یا ازین پیراهن بلندا ک روشون یه کت میاد

یا شلوار واید با شومیز 

عکس رو نگاه اسی

بری بازار چیز شیک زیاد چشمت رو میگیره

شمارو نمیدونم ولی ما رسممونه دختر تو دوران نامزدی یا عقد خیلیییییییی به خودش میرسه ینی در حالت عادی که اون خونه تون نیست هم بنظرم باید همیشه خوش پوش و یه لول بالاتر از دوران محردیت باشی حالا بیرون تو خونه مجلس مهمونیوهر جا

خب من اون نباشه جنگلی میگردم دیگه همون تیشرتای داداشمو میپوشمو شلوار گلگلیمن تایمی ک اون میاد میخام ...

واقعا باید خرید کنم

قشنگ نیستن ک میخام یچیز قشنگو شیک باشه مثل این

یه ورژن پوشیده تر ازین چب میشه؟بدون شلوار میخوای بپوشیش؟

راستی بنظرم تو همیشه باید شیک بپوشی 

عکس رو نگاه اسیبری بازار چیز شیک زیاد چشمت رو میگیرهشمارو نمیدونم ولی ما رسممونه دختر تو دوران نامزد ...

ماهم قشنگ تو این دوره تو دید فامیل دوطرفه ادم

اصلا فک نمیکردم ازدواج انقد دردسر داشته باشههههه

🤣😐حالا این عقده بعدش دردسر لباس زیرو و.و.و.رو داریم اعیییی

خیلی قشنگن اینااا ولی من دامن بلند بم نمیاد دامن کوتاه میاد تا بالای زانو ک داداشم هستش نمیتونم جلو اون اینطوری بگردم خجالت میکشم درسته داداشمه ولی نمیشه