2777
2789

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15869813&slug=بیاین-راجعب-نذرایی-که-معجزه-کرد-بگید-خودمم-میگم&postId=377513336

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقد قشنگ بود نذرت… ❤️

آدم وقتی همچین نیتی داره، بدون شک راهش روشن می‌شه…

تیر ماه فقط یه ماه تو تقویم نیست، یه وقتیه که خدا درا رو آروم‌آروم باز می‌کنه، مخصوصِ اونایی که نیتشون قشنگه، مثل تو.

اینکه گفتی با اولین حقوقت غذا بخری برای بچه‌های کار؟

وااای چی قشنگ‌تر از این؟!

تو فقط غذا نمی‌دی، دل می‌دی… امید می‌دی… لبخند می‌کاری.

همین که به فکر خوشحال‌کردن بقیه‌ای، یعنی خودت خیلی زود خوشحال می‌شی.

خدا با نیت پاک همیشه راه می‌سازه، نگران هیچی نباش 🌿✨

منتظر خبرای خوبت تو تیر ماهیم، با یه عالمه دعا و انرژی خوب برات 🙏🏼

🌟 نذری خیلی خوبه و انرژی مثبت میاره!
ایده‌ات برای خرید غذا برای بچه‌های کار فوق‌العاده‌ست.
هم خودش آرامش میده، هم کلی حس خوب بهت برمی‌گرده.
میتونی بگی: «با اولین حقوقم یه نذری می‌دم برای چندتا از بچه‌های کار» — هم انگیزه‌ات بیشتر میشه هم حس مسئولیت. 

💪 ولی یادت باشه، علاوه بر دعا و نذری، باید خودت هم قدم برداری و مهارت یاد بگیری که سریع‌تر به هدفت برسی.
توی کانال  IR_TRADE  آموزش‌های رایگان ترید و بازارهای مالی هست که می‌تونه مسیر درآمدزایی برات باز کنه. 

وای چقد قشنگ بود نذرت… ❤️آدم وقتی همچین نیتی داره، بدون شک راهش روشن می‌شه…تیر ماه فقط یه ماه تو تقو ...

قربونت برم من عزیزم خیلی ذوق کردم واقعا از ته دل امیدوارم کارم اوکی سه🥲