2777
2789
عنوان

به قدري از اين قطعي برق خوشحالم

585 بازدید | 45 پست

ك نگو نپرس يه همسايه بي شخصيت بي فرهنگ دارم از هشت صبح صداي موزيكشو بلند ميكرد خيلي اذيت بودم حالا از هشت تا ده برقمون ميره تو اسايشم خدا خيرشون بده اعصاب منى راحت كردن

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

بالاخره یکی اداره برق دعا کرد 😂

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

۱۱ب بعد نمیزاره؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیرید تذکر بدید ؟اگه هم گوش نمیدن به مدیر ساختمون گزارش بدین

بدتر ميكنه تازگيا در خونشم باز ميكنه ك منو ازار بده اشغال

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

وای اسی حالم بد بود خندیدم دمت گرم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

کاش برقای مام شبا قطع میشد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○