2777
2789

اصن در شان آدم هست همچین دعایی کنه؟ 

شاید خب اون طرف دوس نداشته باشه با تو باشه 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعا میکردم ی آدم خوب نصیبم بشه شخص خاصی مد نظرم نبود ک خداروشکر خدا انگاری دعاهای منو بایگانی میکنه اصلا رسیدگی نداره ب دعاهام😅😅🏃‍♀️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب در اون صورت دعا مستجاب نمیشه دیگه

درسته ولی اگر دعا نکنی بهتر نیس؟ دلت کمتر میشکنه 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من دعا میکردم ی آدم خوب نصیبم بشه شخص خاصی مد نظرم نبود ک خداروشکر خدا انگاری دعاهای منو بایگانی میک ...

هعی 

اره اینجوری دعای خوبیه قبول دارم ولی میگم شخصی خاصی و از خدا بخوایم 

نمیدونم 

توی قرآن خدا خیلی میگه از من بخواید 

اما یه آیه دیدم به شک افتادم اونجایی که حضرت نوح میگه خدایا پسرمو نجات بده اما خدا میگه پسرت از نا اهلانه و خواسته ای نداشته باش که شر بشه چون تو از خیلی چیزا بیخبری بعد نوح معدرت خواهی میکنه 

نمیدونم دوستم 

زوری نیست که مثلا خدایا من از فلانی خوشم امده اگر به صلاح و خوشبخت میشیم مهر من به دلش بنداز و ازدوا ...

درسته 

نمیدونم توی قرآن خدا خیلی میگه از من بخواید اما یه آیه دیدم به شک افتادم اونجایی که حضرت نوح میگه خد ...

من یکی و دوس دارم خیلی سخته برام 

دعا که اشکالی ندارد برای ازدواج ولی طلسم و جادو دیدم میکنن طرف رو برای ازدواج

اون که اصلن افتضاحه 

هعی اره اینجوری دعای خوبیه قبول دارم ولی میگم شخصی خاصی و از خدا بخوایم

ولا تجربه ندارم عزیزدلم وگرن دوست داشتم کمکی از دستم بر می اومد انجام میدادم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ولا تجربه ندارم عزیزدلم وگرن دوست داشتم کمکی از دستم بر می اومد انجام میدادم

ممنون عزیزم 💖

نمیدونم توی قرآن خدا خیلی میگه از من بخواید اما یه آیه دیدم به شک افتادم اونجایی که حضرت نوح میگه خد ...

هم تو سوره بقره ک گفته شما جیزی دوس دارین و شره براتون و چیزایی کراهت دارین و خوبه براتون 

من یکی و دوس دارم خیلی سخته برام

یه دعایی هست عربیش رو توی اینستا شنیدم 

میگه خدایا من یکی از بنده هاتو دوست دارم 

اگه برای من خیره و صلاحمه منو بهش برسون 

اگه صلاحم نیست اول اصلاحش کن و برای من خیرش کن بعد منو بهش برسون 😅