2777
2789

۵ ساله بیکاره،من سرکار میرم .دیپلم نداره من تحصیلات دانشگاهی دارم.حس میکنم دیدش به زندگی خیلی سطحیه خییییییلی تلاش کردم درست کنم نشد،من سلیقش نیستم با اینکه خودش انتخابم کرده،تا چشمش به یه زن میفته منو مقایسه میکنه،از همه چیم ایراد میگیره پوستم،موهام،قدم،قیافم،لباس پوشیدنم ،الان ۱۰ روز میشه نه بهم دست زده نه یک کلمه محبت آمیز مدام تحت فسار میگذاره برو عمل کن برو فیلر بزن دیگه خسته شدم دیگه بریدم میدونم اشتباه کردم بابت انتخابم 

تموم کن دیر نشده 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردها سطح زن ازشون بالاتر باشه هوا برشون میداره میگن قطعا از این بهترم گیرم میاد اما متاسفم براشون شانس یکبار در خونه ی آدمو میزنه

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

ادم چقد میتونه پرو باشه سر کار نره دستورم بده نوبرشو اوردن

خب عزیزم تو هم بهش بگو پول بزن به کارتم وقت فیلر بگیرم  تا ابراد گرفت تو هم با خاک یکسلنش کن تا دهنش ببنده

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

تو شدی مرد خونه اون زن خونه برای همین داره تورا مقایسه میکنه چون توو کار میکنی و اون بیکاره تو زود داغون میشی اون سرحاله 

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه 

تو شدی مرد خونه اون زن خونه برای همین داره تورا مقایسه میکنه چون توو کار میکنی و اون بیکاره تو زود د ...

دیگه خسته شدم منم زنم منم نیاز دارم گاهی اینقدر تحت فشارم که شبا فقط یه بغل آروم رو ازم دریغ میکنه

یاهاش صحبت کردی راجب اینا؟کهچرا اینجکری میکنه ؟

آره باااارها گفتم اما یه آدم بی هدفه که هیچی براش مهم نیس.میگم برو کار کن بچه بیاریم به من میگه تو زن زندگی نیستی

دیگه خسته شدم منم زنم منم نیاز دارم گاهی اینقدر تحت فشارم که شبا فقط یه بغل آروم رو ازم دریغ میکنه

😑ی سری چیزارو رک و راست بگو بهش یا بنویس بهش بده ک چه حسی داری 

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه 

آره باااارها گفتم اما یه آدم بی هدفه که هیچی براش مهم نیس.میگم برو کار کن بچه بیاریم به من میگه تو ز ...

به نظرم با مشاوره صحبت کن اگه پولشو داری البته خونه دارین؟مستاجربن یا براب خودتونه 

ولی نظر من اینه  یه مدت جدی کاریش نداشته باش و برات مهم نباشه به خودت برس وبهش محل نده غذا درست نکن بگو خستم پولاتو برای خودت نگه دار یا برای خودت خرج کن و اصلا بهش پول نده بگو نمیرسونم خیلی گرونی شده و حقوقمم نمیرسه بعدش دیدی صداش دراومد بگو همینه که هست خسته شدم یا زیادی پرو بازی دراورد جدی برو رو اقدام به طلاق کن و مهرتو بزار احرا البته اصلا نفهمه اینکارو کردی یا برو خونه پدر یامسافرت اونوقت به غلط کردن میوفته چون ادم بیکار هیچ پشتوانه ای نداره