سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان کیست سینه | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 71 پست پارسال دخترمو که همش از درد سینه سمت چپ ناله میکرد بردم دکتر اول فکر کردم قلبشه بردم دکتر قلب واکو گفت چیزی نیست بعد بردم سنو سینه گفتن کیست داره حالا چندوقته باز شروع کرده میگه درد داره خطرناکه؟پس چرا دارو ندادن نگرانشم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/03/14 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8092 عههه اخه من رفتم گفتن انجام نمیدن همون سونو کافیه بابد پزشک بنویسه 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83631 نه نداشت ولی پارسال ماه مهر پریود شد بعدش پریوداش بهم ریخته ست مثلا دوماه نشد بعدش یک ماه کامل خونری ... بچت پرولاکتین داره شاید ازمایش خون هر مونی بده لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 نه کی گفته ؟من پرستارم ما برای ۱۳ ساله ام ازمایش مامو ضمیمه پرونده کردیم دکترش ننوشت حالا نگرانم میخوام هفته بعد باز ببرم نوزاد دارم ازطرفی رباط زانوم پاره شده دیوونه شدم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
miniman عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 943 بابد پزشک بنویسه همون پزشکم هم گفت نیاز نیست من فیبروادنوم داشتم جراحی کردم
reyhan1404جوجه عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 497 واقعا؟سیر رو همراه غذا خورد یا قبل خواب؟ آره هرکی اینطور شد مامانم اینو بهش گفت کلا سیر خیلی خواص داره حتی برای لاغری من ۱هفته بیشتر خوردم دیگه یادم رفت شکم و پهلوم آب شدنن سیر رو پوستش رو میکنی تکه تکه میکنی با آب قورتش میدی همین عاشق پروانه ام🦋
reyhan1404جوجه عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 497 ی سیر درسته قورت بویم؟ ن با چاقو تکه تکه کن با آب قورتش بده عاشق پروانه ام🦋
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83631 نه کی گفته ؟من پرستارم ما برای ۱۳ ساله ام ازمایش مامو ضمیمه پرونده کردیم خب اشتباهه. مامو اخرین مرحله هست برای بچه ۱۳ساله اونم اون همه درد داره لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 بچت پرولاکتین داره شاید ازمایش خون هر مونی بده بردم دکتر زنان قرص جلوگیری دادن گفت سه دوره استفاده کنه قبل عید سه دوره استفاده کرد ولی تنظیم نشد میبرم باز آزمایش بده خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83631 بردم دکتر زنان قرص جلوگیری دادن گفت سه دوره استفاده کنه قبل عید سه دوره استفاده کرد ولی تنظیم نشد می ... پرولاکتین ازمایش بده این ی چیز دیگه اس.قرص میدن هفته ایز ی نصقه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
reyhan1404جوجه عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 497 تخمدان پلی کستیک تو ؟ ن ولی رفتم پیش ی زنی ب روش طب سنتی شکمم و ماساژ داد بعد کلی دارو داد خالمم رحمش افتاده بود پایین ۲جلسه رفت پیشش برا ماساژ رحمش اومد بالا وقتی دیدیم خوب شد مامانم من و برد پیشش عاشق پروانه ام🦋
zahra_emraniii عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 922 دوست مامانم کلی کیست داشت قرار بود بره عمل کنه مامانم بهش گفت ۱هفته هرشب سیر بخور ۱هفته خورد فکر کرد ... شبی چندتا خورد؟ خام باید خورد؟
butterfly_fs عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 8092 دکترش ننوشت حالا نگرانم میخوام هفته بعد باز ببرم نوزاد دارم ازطرفی رباط زانوم پاره شده دیوونه شدم چرا می توتی هزینه ازاد بدی ؟ببین ازمایش تیروئید و پرولاکتین باید چک بشه سونو هم از شکم و لگن باید قطعن برهاین دوتا واجبه 인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
reyhan1404جوجه عضویت: 1404/01/06 تعداد پست: 497 شبی چندتا خورد؟ خام باید خورد؟ ۲تا دونه تکه تکه میکنی بعد با آب قورتش میدی عاشق پروانه ام🦋
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 ن ولی رفتم پیش ی زنی ب روش طب سنتی شکمم و ماساژ داد بعد کلی دارو داد خالمم رحمش افتاده بود پایین ۲جل ... تهرانه ؟اگر تهرانه آدرسشو میدی خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏