2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 71 پست
همون پزشکم هم گفت نیاز نیست من فیبروادنوم داشتم جراحی کردم

من خودم میرم 

چرا چون از سمت مادری و هم پدری مستعد سرطانم 

چکابه من میرم میدم

دردم داره ولی خب باید انجام داد 

هیوی هم بهتر از مامو سرطان و کیستو بهتر نمی تونه نشون  بده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردم دکتر زنان قرص جلوگیری دادن گفت سه دوره استفاده کنه قبل عید سه دوره استفاده کرد ولی تنظیم نشد می ...

تیرویید و پرلاکتین چک کنه بچت

قد و وزن بچه بگو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۱۳ عزیزم

نگران نباش کیست سینه خیلی شایعس علتشم بیشتر بخاطر تغذیه و مواد غذایی که مصرف می‌کنیم همه چی فرآوری شده و با نگهدارنده هیچ چیز سالمی ب بدن نمی‌رسه 

سعی کنید تنقلات چیپس پفک مواد کارخونه آیی کمتر بهش بدین بخوره

چرا می توتی هزینه ازاد بدی ؟ببین ازمایش تیروئید و پرولاکتین باید چک بشه سونو هم از شکم و لگن باید قط ...

مامو گرافی رو میگم ننوشت 

سونو پارسال بردمش 

هم سونو شکم هم سونو سینه 

بعدش باردار شدم دیگه نبردم 

الان باز میگه درد دارم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نگران نباش کیست سینه خیلی شایعس علتشم بیشتر بخاطر تغذیه و مواد غذایی که مصرف می‌کنیم همه چی فرآوری ش ...

ممنون عزیزم 

وای خدا خیرتون بده 

کی میگه نی نی سایت بده 

من همه سوالامو درددلامو اینجا انجام میدم 

کلی برای بچه هام سوال کردم جواب گرفتم 

وقتی دلم شکسته دعام کردن آرامش گرفتم 

خداخیرتون بده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

مامو گرافی رو میگم ننوشت سونو پارسال بردمش هم سونو شکم هم سونو سینه بعدش باردار شدم دیگه نبردم الان ...

من اون چیزی که بایدرو گفتم 

به هر حال تصمیم گیرنده شمایید 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
تیرویید و پرلاکتین چک کنه بچتقد و وزن بچه بگو

وزنش که خیلی کمه 

لاغره قدشم  صدوپنجاه وخورده ای 

اسی دخترتون زیاد درد داره؟

بعضی وقتا آره 

الان میگه روزی یک ساعت درد داره