2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین زندگیم رو هواس

94 بازدید | 15 پست

یه مدته قهر کردم وشماره همسرمو مسدود کردم هررکار کرد پیام زنگ جواب ندادم گفت بفرستم بیان دنبالش گفتم نه به برادر م زنگ زد و گفت من میخامش الانم برادر وخواهر بزرگ ترش آمدن خونمون منو ببرن خونم آشتیم بدن ولی جواب رد دادم وگفتم دیگه نمیام واز خانه رفتن ،

الان دلم گرفت میترسم خانوادش برن بگن نمیخادت طلاق بگیریم وجدا مون کنن 

(من میخام به شوهرم پیام بدم بگم خودمون برا خودمون تصمیم بگیریم بهتره چند تا شرط دارم که امروز نشد به برادرت بگم ویه سری حرفا موند که باید به خودت بگم )

میخام باهاش حرف بزنم بعد مدتی که آشتی کنیم وخانوادش نتونن بینمونو خراب کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید کامل قطع رابطه میکردم باید باهاش حرف میزدم نه ؟

توکه دلت به رفتن بود چرا این ادهارواومدی؟؟؟ 

قشنگ شرطاتو میگفتی بعد بهشون میگفتی اگه قبول کنه خودم میام

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توکه دلت به رفتن بود چرا این ادهارواومدی؟؟؟ قشنگ شرطاتو میگفتی بعد بهشون میگفتی اگه قبول کنه خودم می ...

الان چیکار کنم پیام بدم شرطامو  بگم بهش

بگم اگه قبول کنی میام

الان چیکار کنم پیام بدم شرطامو بگم بهش بگم اگه قبول کنی میام

بعله اشتباه کردی ولی فعلا پیام نده بذار خودش دوباره پیگیر شه مث دوتاآدم عاقل حرفاتونو بزنین بچه بازیم درنیار کسی که میره خونه باباش به قصد طلاق میره یادرست شدن زندگیش نه بچه بازی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بعله اشتباه کردی ولی فعلا پیام نده بذار خودش دوباره پیگیر شه مث دوتاآدم عاقل حرفاتونو بزنین بچه بازی ...

احتمالا این بار خانوادش میگن توافقی طلاق بگیرین این تورو نمیخاد اگه میخاست رفتیم دنبالش میامد  وممکنه به همین سادگی کارمون به طلاق بکشه .

آخه میترسم دیگه پیگیر نشه وکارمون به طلاق بکشه اگه دیگه پیگیر نشه چی!!

احتمالا این بار خانوادش میگن توافقی طلاق بگیرین این تورو نمیخاد اگه میخاست رفتیم دنبالش میامد وممکن ...

خب وقتی میترسی چرااین کارو کردی 

اگه میدونی به صلاحته پیام بده بگو میخوام حضوری خودتو ببینم حرف بزنیم اگه به نتیجه رسیدیم برگردم اگه نه که جام خوبه 

نیازی نیس کسیو دنبالم بفرستی من میخوام باتو زندگی کنم پس مشکلمو باخودت حل میکنم براهمین بااونا برنگشتم باخودت حرف دارم