سه ساله ازدواج کردیم تو این 3سال هربحثی شد کوتاه اومدم قرار شد خونمون رو بسازیم تموم طلاهامو دادم حتی اونایی ک سر عقد کادو گرفته بودم گفتم مستاجر نباشیم خیانت کرد کوتاه اومدم هرماه بهم ی پولی میداد ولی من میدیدم پول نداره خرجش نمیکردم میدادم ب خودش لباس چندماهی یبار میگرفتم هیچوقت نگفتم برام فلان چیز بخر تنها چیزی ک میخریدم ی آبرسان و شوینده بود دانشگاهم نیمه تموم موند گفت پول شهریه ندارم گفتم باشه کلاس نقاشی میرفتم گف پول ندارم گفتم باشه چ تو دوران عقد چ الان هیچوقت برام ی تولد نگرفت ی کادو خوب نداد بزور حاملم کرد نذاشت برم قرص بخرم تموم این مدت درکش کردم و هیچی نگفتم تا اینکه امشب بهش گفتم دلم هوس گیلاس و زردآلو کرده برام بخر دیدم شروع کرد داد زدن ک آره چشمت ب پول افتاده امشب واقعا دلم شکست خیلیم شکست ازش متنفر شدم مگه پول اینا چقدر میشد اونم منه حامله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای کاش از اول ازش میخاستم ای کاش همیشه پرتوقع بودم
هنوزم دیر نشده بخواه بازم حرف زد. بگو دندت نرم چشمتتت کور زن گرفتی وظیفته خرج کنی.. ببین سیسمونی نری مادرتینا رو بندازی تو خرج ـاقا توهم برداره همه باید براش فدا بشن ها..
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!