2777
2789
عنوان

یه نصیحت درباره رابطه زن و مرد

417 بازدید | 8 پست

از زمان غار نشینی تا الان رابطه زن و مرد بر حسب ناز و نیاز بوده 

من خودم از اون دسته دخترایی تم که میگم دختر همیشه باید مستقل باشه 

اما نه پیش مرد های مهم زندگیش 

مثل پارتنر شوهر و پدر و ...

چرا چون اول مرد این رو می پذیره و دوست داره  

دوم اگر مردی احساس کنه زنی دیگه نیاز به حمایت اش نداره، جایگاهش به خطر میافته 

برای همین که مردایی که با زنای خیلی پولدارتر ازدواج می کنن اینقدر زندگیشون چندشه چون جای ناز و نیاز عوض شده 

دخترا هم با مردایی که هم لول خودتون و حداکثر یه پله یا دوپله از خودتون بالاتر ازدواج کنید 

هر چه قدر که کار می کنید و غنی هستید این حس نیاز رو به همسرتون بدید 

یادتون تره در پرنسس کردن مردا ما زنا کم مقصر نیستیم 

مرد در فقر و پولداری وظیفه داره همسرشو از لحاظ مالی و عاطفی حمایت کنه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

کلا تا 19 سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه  فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تا 19 سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

تا زمانی که فرد خودشو پیدا کنه و هر دو طرف دستشون در حیب خودشون باشه 

ازدواج زیر ۲۷  برای دختر و زیر ۲۹ برای پسر از نظر من کاملن مسخره است 

و بی پایه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
تا زمانی که فرد خودشو پیدا کنه و هر دو طرف دستشون در حیب خودشون باشه ازدواج زیر ۲۷ برای دختر و زیر ...

دقیقا لاایک به طرز فکر تون ،تازه بوده من تاپیک ها دیگه گفتم 19 یکسری ها تیکه پرانی و مخالفت داشتن ،اگ بگم ۲۴ و ۲۷ دیگه هیچی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دقیقا لاایک به طرز فکر تون ،تازه بوده من تاپیک ها دیگه گفتم 19 یکسری ها تیکه پرانی و مخالفت داشتن ،ا ...

اینجا بیشتر خانم ها هستند وانگار متحد شدند مردها را بیرون کنند.

شما هر نظر درستی هم بدی اونها مخالفت می کنند.

اینجا بیشتر خانم ها هستند وانگار متحد شدند مردها را بیرون کنند.شما هر نظر درستی هم بدی اونها مخالفت ...

متوجم البته اون دسته هم خودشون گیر آوردن 

سلام عزیزم 

در مورد اوون پستی ک توی تاپیک(دوازه میلیون لباس خریدم ) زده بودی .

واقعا راست میگی عجیبه ی خانواده بتونن با ده میلیون یه ماه رو سر کنن 

اما شغل هایی هستن ک با اینکه طرف این همه زحمت میکشه اما حقوق ماهیانه میشه ۱۵ تومن . و مجبوره بگذرونه هر ماهشو  و از خیلی چیزای بگذره تا بتونه فقط خرج خورد و خوراکو بده. 

ان شاالله ک  خداهم بشما بیشتر بده واقعا خرج ۱۰ میلیون تو ی هفته کاری نداره. تو جنس گرونه.

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

سلام عزیزم در مورد اوون پستی ک توی تاپیک(دوازه میلیون لباس خریدم ) زده بودی .واقعا راست میگی عجیبه ی ...

ببین گلم اکر تو هر روزت ۲۴ ساعته 

منم هر روزم ۲۴ ساعته 

من نمی گم چرا در ماه ۱۵ در میاری 

من میگم چرا با این شرایط ازدواج می کنید و بچه دار میشید 

شما اگر مجردی خودتی و می دونی حقوق خودته و کسی هم ازت انتظار نداره 

ولی وقتی متاهل میشی خیلی جریان فرق داره 

من نمی دونم شما چه شغلی دارین 

هر حیطه ای هم که کار می کنید موفق باشید 

صادقانه حتی از دوستامم کسی ندیدم زیر ۲۰ تومن بگیره

و اونجا هم گفتم حتی تصور اینکه طرف با این حقوق بخواد یه ماه زندگی کنه هم سخته ....

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...