2777
2789
عنوان

کیا بعد جدایی بچه هاشون آسیب ندیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 19 پست
چ نعمت بزرگی ....من توی دعوا بزرگ شدم با کلی کمبود حال‌ هم هیچ جوره ساپورت نمیشم همش منت منت منت غر ...

ما هم مشکلات زیاد داریم خب تو هر خانه ای مشکل هست ولی دعوا نمیکنیم یا با حرف میشه حرف میزنیم نشه کنار میایم والا من خودم چون همش تو دعوا بودم از داد زدن استرس میگیرم پنیک میشم واسه همین کلا میگم ولش کن میخوابه خب بخوابه چون شوهر منم همینه امروز تا ساعت 2 بعد از ظهر خواب بود سر کار نرفت گفتم ولش کن اصلا نمیتونم دعوا کنم حالم بد میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه چجوری وایستم وقتی بهم گف میخوای بری برو هر جا بگی میام تموم میکنم ...برا خاطر بچه ها نمون...چجور ...

تموم کنی بچه هات برن زیر دست نامادری؟

بذار بگه

حرف باده هواست

سگ محلش کن

تو مادری

اون بچه ها 9 ماه تو شکم تو بودن نه اون

اون نمیفهمه که چه ضربه ای به بچه ها میخوره

بمون و انگار کن که اصلا اون وجود نداره

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چجوری وایستم وقتی بهم گف میخوای بری برو هر جا بگی میام تموم میکنم ...برا خاطر بچه ها نمون...چجور ...

عزیزم خیلی سخته که آدم این حرف رو بشنوه و بتونه بمونه 

ولی برام جالبه که شما تو تاپیک خانمی که شوهرش گقته مثل خواهر برادریم گفتی صبر کن و تحمل کن و خدا برات جبران میکنه 

نسخه دامن کوتاه پوشیدن جلوی کسی که سردی جنسی داره اصلا جواب نمیده اونم کسی کخ رسما گقته مثل خواهرم میمونی 

شما که خودت تجربه داری چرا؟!

امید واهی دادن جواب نیست 

اونی که راحت بدون داشتن مشکل خاصی تو زندگی هی میگه برو به احتمال خیلی زیاد یکی زیر سر داره

مگر اینکه مشاجره زیاد باشه و از دعوا خسته شده باشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

عزیزم خیلی سخته که آدم این حرف رو بشنوه و بتونه بمونه ولی برام جالبه که شما تو تاپیک خانمی که شوهرش ...

آخه یکم مشکل من پیچیده اس و نمیشه راحت همه چیو باهم توضیح بدم من اون جایی ک گفتم تحمل کن چون یادمه اون خانم گفتن اصلا قصد جدایی ندارن به شدت آقا رو دوست داشتن و آقاشون مشکل ناباروری داشتن چون کاملا با اون شرایط آشنایی داشتم گفتم تحمل کنن و یکم به خودشون برسن و از طرف دیگ روی طبع آقاشون کار کنن...من نیتم خیر بوده ایشون فقط۴ ۵سال از ازدواجشون گذشته خیلی وقت دارن برای درست کردن رابطشون....بعضی وقتا صبر کردن حلال مشکله...

من توی این زندگی فقط صبوری کردم و هی ادامه دادم ولی متاسفانه جواب نگرفتم ک هیچ کلیم بدهکار شدم...