2777
2789
عنوان

کیا بعد جدایی بچه هاشون آسیب ندیدن

218 بازدید | 19 پست

خانم هایی ک جدا شدین یکم کمک کنید بگید چیکار کردید این طفلیا خیلی مظلوم‌ هستن چجوری میشه رفت بدون اینک آینده اینا رو درنظر نگرفت....

امشب همسرم بهم گف هر زمان و هرجایی بگی میام تموم میکنیم....

خدایا شکرت ک هیچ وقت و هیچ جا دوست داشتنی نبودم و چندین ساله شبا رو تا صبح گریه میکنم ک چرا زنده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنین 

تموم ادم هایی ک پدرو مادر دارن بدون مشکلن 

من خودم 

تو‌بچگیم‌

خونه پدرم بهترین زندگی و داشتم 

اما الان تو سی سالگیم 

ضربه ها واسیب ها خوردم ک گفتنی نیست خیلی مشکلات زیادی دارم 

در حالی ک 

هنوزم 

بهترین پدرو مادر رو دارم 

هیچ ادم و هیچ زندگی و نمیتونی تضمین کنی 

منی ک 

زندگی و خانواده 

سالم داشتم 

الان 

روانم سالم نیست

چون 

از یه جایی ب بعد 

همه چی خودتی و زندگی خودت و دنیای خوذت

ببین من هم خودم هم همسرم بچه طلاقیم بجه طلاق هر کاری هم کنی کمبود یه خانواده واقعی رو همیشه داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
غیرممکنه بچه اگه با پدر بمونه ضربه میخوره سریع کن بچه هاروخودت نگه داری

میخوام برم پرستار بشم ک جا خواب داشته باشم ...بی کس و کار نیستما ولی خونه بابامم بهتر از اینجا نیس اونجام پر از منت و حرف و حدیثایی ک فقط زخم رو زخمای...کجا ببرمشون اخه

در هر دو صورت آسیب میبینن بچه طلاق یه جور آسیب میبینه بچه ای هم که تو جنگ دعوا بزرگ شه یه جور دیگه آسیب میبینه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

من خودم بخاطر جفت فرشته هام موندمبرم نمیتونم با خودم ببرمشونبذارم هم کل زندگیم جهنم میشهچون میدونم چ ...

پس چجوری میمونی؟؟؟.چجوری منت خورد و خوراکم رو تحمل کنم چجوری میشه آخه بچه نه نه بودنشوتحمل کنم ۱۰ساله منو پهلو نه نه اش نگه داشته میگه این عشقای منن دست نمیکشم ازشون و از پیششون نمیرم ...خستم ب خدا 

ببین من هم خودم هم همسرم بچه طلاقیم بجه طلاق هر کاری هم کنی کمبود یه خانواده واقعی رو همیشه داره

شما کنار کدومشون بودی؟

همین ک با همسرت هم کفو هستید یه نعمته..‌

من سراسر زندگیم مادرو پدری داشتم ک همیشه درحال کتک کاری و دعوا بودن با یه همسایه وحشی ...الانم یه همسر بی اعصاب و روان ک حوصله هیچی نداره و حتی نمیشه کوتاه ترین مکالمه رو باهاش داشته باشی 

پس چجوری میمونی؟؟؟.چجوری منت خورد و خوراکم رو تحمل کنم چجوری میشه آخه بچه نه نه بودنشوتحمل کنم ۱۰سال ...

هر خنده ی بچه هامو میبینم میمونم

هر خوشی 4تاییمونو میبینم میمونم

کلی خودم با بچه هام خوش میگذرونم و شوهرم جایی نداره اون وسط

فقط و فقط به عشق این دوتا رحمت خدا موندم و میسازم

شوهر منم بچه ننه س

بالاخره که یه روز پدر و مادرش میرن و میمونم من فقط

شوهر من بددهنه و گاها دست بزن داره

گاها

ولی بخاطر بچه هام کوتاه میام من.اونم همیشه اونطور نیستا

سالی یبار

دوسال یبار

ولی خب از ذهن من فراموش نمیشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

شما کنار کدومشون بودی؟همین ک با همسرت هم کفو هستید یه نعمته..‌من سراسر زندگیم مادرو پدری داشتم ک همی ...

کنار مادرم بودم 

منو همسرم سر همین قضیه که بچه طلاقیم و بین دعوا بزرگ شدیم هیچ وقت دعوا نمیکنیم 8 ساله ازدواج کردیم کلا شاید 5 بارم دعوامون نشده اصلا نمیذارم بچم دعوا ببینه یا قهر و اینا چون خودمون اذیت شدیم نمیخوایم بچمونم اذیت شه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هر خنده ی بچه هامو میبینم میمونمهر خوشی 4تاییمونو میبینم میمونمکلی خودم با بچه هام خوش میگذرونم و شو ...

خیلی سخته برام خیلیییی همین ک هیچ وقت منو نمیبینه بهم احساسی نداره اصلا براش رابطه جنسی جایگاهی نداره سرد سرده مثل یخ....

همه جور تنهام

نه خانواده خودم رو دارم نه همسرمو 

اصلا قلبم تحمل این انقد بی مهری رو نداره

خیلی سخته برام خیلیییی همین ک هیچ وقت منو نمیبینه بهم احساسی نداره اصلا براش رابطه جنسی جایگاهی ندار ...

ولش کن

با بچه ت کیف کن

عشق بده بهش و ازش عشق بگیر

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

کنار مادرم بودم منو همسرم سر همین قضیه که بچه طلاقیم و بین دعوا بزرگ شدیم هیچ وقت دعوا نمیکنیم 8 سال ...

چ نعمت بزرگی ....

من توی دعوا بزرگ شدم با کلی کمبود 

حال‌ هم هیچ جوره ساپورت نمیشم 

همش منت منت منت غر غر غر 

برا پول توی جیبی ک بهم میده برا سرکار رفتنش برا خواب های طولانی ک تمومی نداره غر میزنه ک نداشتید یکم استراحت کنم 

برا ی دور ساده ببرتمون منت میذاره ک همش دارم شما رو می‌گردونم درحالی ک ته گشت و گذار بچه ها رو میبره مزار شهدا نه پارکی نه جای دیگه ای چن وقت پیش با کلی التماس بردتمون چرخ و فلک ک بچه ها بال دراوردن...بمیرم براشون

ولش کنبا بچه ت کیف کنعشق بده بهش و ازش عشق بگیر

اخه چجوری وایستم وقتی بهم گف میخوای بری برو هر جا بگی میام تموم میکنم ...برا خاطر بچه ها نمون...چجوری باشم کاش تا صبح تموم کنم...