2777
2789
عنوان

تا حدودی ماکولار درمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 81 پست
خب اره همین پمادش که باید شب ها بزنی ولی تعجب میکنم محلول دی متیل چرا نفرستادن اخه

پماد شما اینجوری بود؟

تو ترکیباتش دی ام او اس داره فکرکنم همون دی متیل باشه همش پماد نیست یه محلول ابکی هم قاطیشه قرمز رنگه

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ترکیبی و اسم هم نداره صبورباش عزیزم،من نزدیک یک سال دارم میزنم و هنوز یه مقداری ازش مونده

سلام عزیزم شما چطور این داروخانه رو پیدا کردین که داروی ماکولار رو براتون ساخت ؟

پماد شما اینجوری بود؟تو ترکیباتش دی ام او اس داره فکرکنم همون دی متیل باشه همش پماد نیست یه محلول اب ...

اینجوری بود ولی کاملا جامد و هیچ چیز ابکی قاطیش نبود

الهی،گاهی،نگاهی...

من جدید سفارش دادم برا منم دقیقا عین شما فرستادن نگران نباش گفتن فرمولش تغییر کرده ولی مواد اولیه اش ...

آره فدات استفاده میکنم یه ماه ونیم میشه 

احساس میکنم کم کم داره اثرمیزاره 

مامان دوتا پسر قشنگ وباهوش
آره فدات استفاده میکنم یه ماه ونیم میشه احساس میکنم کم کم داره اثرمیزاره

خدا روشکر 

خیلی خوشحال شدم عزیزم 

انشاءالله کامل رفع میشن و بعد همینجا خبرم کن

الهی،گاهی،نگاهی...

سلام وقتتون بخیر من حدود سه ماهه از این محلول استفاده میکنم ولی تاثیر خاصی ندیدم ینی روی میاد این لک ...

سلام عزیزم

خب دی متیل خالی فقط؟؟باید حتما تاکید میکردی که اون پماد ترکیبی که برای شب استفاده میشه رو هم میخوای 

باید هر دو باهم باشن 

الهی،گاهی،نگاهی...

سلام عزیزمخب دی متیل خالی فقط؟؟باید حتما تاکید میکردی که اون پماد ترکیبی که برای شب استفاده میشه رو ...

آره فقد دی متیل خالی. الان آخراشه این سری بهشون میگم دوتاشو سفارش میدم... فقد ببخشید میتونید ی عکس از ی پوستتون بفرستید ببینم چقدر تاثیر داره. قبل و بعدش